Judimage Trouwfotografie

Oh - Hey you!

Waarom Judimage?

Ambitieus, gedreven, eerlijk, creatief en heeft oog voor detail. That’s me!

Tijdens een bruiloft leg ik de dag tot in de details vast en blijft daarbij het liefste zoveel mogelijk op de achtergrond zodat jullie en jullie gasten vergeten dat er foto’s gemaakt worden. Op die manier kan iedereen zichzelf zijn en dat levert de mooiste foto’s op!  ​

Fotograferen doe ik op een ongedwongen en verhalende manier en daarom past het vastleggen van bruiloften heel goed bij mij. Ik maak foto’s met een duidelijk oog voor detail, sfeer en emotie. Ik zie wat er gebeurd en leg dit vast zodat er een prachtig beeldverhaal ontstaat.

Vooral ‘echte’ foto’s en zo min mogelijk in scene gezet, maar met enige aansturing waar nodig.

Judimage Trouwfotografie

Gevestigd in de Regio Rotterdam met Wereldwijde Fotografieservice

Info of Afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.