Bedrijfscategorie: Fotograaf

MD Pictures

Marina is een fotograaf die werkt vanuit gevoel en spontaniteit. Ze legt de liefde vast in de foto’s en zorgt hierdoor voor een levenslange herinnering aan deze liefdevolle dag.

ROMANTISCHE, SPONTANE EN UNIEKE BRUIDSFOTOGRAFIE!

De kracht van een goede bruidsreportage zit hem in het complete verhaal. Jullie dag waar jullie zo vaak over gedroomd hebben!

Lees verder »

Bruidsfotograaf Stefan Heidekamp

Persoonlijke, spontane foto’s. Foto’s die jullie laten terugkijken op de dag van jullie leven, precies zoals jullie hem beleefd hebben. Dat is wat ik, Stefan Heidekamp, als trouwfotograaf voor jullie verzorg. Wat is er mooier dan mee mogen genieten van jullie mooiste dag waarbij ik de kans krijg emoties vast te leggen? Of dat nu jullie liefdevolle kus is na het jawoord of de traan die jullie (schoon)moeder over haar wang laat lopen, het zijn emoties die bij jullie dag horen en die moeten gekoesterd worden.

Daarnaast is jullie dag tot in de puntjes geregeld, van bruidstaart tot de subtiele initialen in het pak van de bruidegom. Ook deze details sla ik niet over. Jullie zijn er niet voor niets druk mee geweest! Jullie willen een bruiloft met mooie herinneringen? Bij die herinneringen wil ik jullie graag helpen!

Jullie trouwdag, jullie herinneringen, vastgelegd zoals jullie dat willen!

Lees verder »

BY VT Photography

Mijn stijl is te omschrijven als puur en natuurlijk met oog voor details, waarin ik net een stapje verder ga. Bijvoorbeeld als ik jullie mooie gedekte tafel zie en zie dat er bijvoorbeeld een bord of glas scheef staat, zal ik deze recht zetten, zodat alles in het plaatje klopt.

Ik fotografeer met liefde en aandacht en zorg dat ik op de juiste plaats sta om zo jullie dierbare momenten vast te leggen. Het zijn de details die het verhaal vertellen, en wel jullie verhaal. Een lach, een traan, een tedere aanraking, jullie liefde en emotie. Ik leg dit graag voor jullie vast zodat jullie dit voor altijd kunnen koesteren. Ik fotografeer alles zoveel mogelijk zoals het is, puur en in het moment.

Want ik geloof oprecht dat dát je mooiste herinneringen zijn. De foto’s zijn scherp en ik maak gebruik van echte kleuren zonder teveel gebruik te maken van filters. Zodat jullie de dag kunnen herinneren zoals het echt was. Ik maak graag in een ongedwongen sfeer foto’s, geforceerd poseren is niet nodig. Ik zet weinig tot niets in scène en zoek heel de dag naar momenten die jullie bruiloft uniek maken. Het worden jullie beelden, waar jullie de rest van je leven van genieten!

Lees verder »

Patricia Bollen Fotografie

?????? ?? ???? ???? ?? ?????? ????
Een compleet sfeerverslag van jullie mooiste dag? Vanaf de douche en make-up tot en met de openingsdans en het feest met al jullie vrienden en familie. Gave, spontane, sfeervolle en ongedwongen foto’s om altijd naar te kunnen blijven kijken, herinneringen vast te houden en de mooie momenten te herbeleven. En ook nog betaalbaar! Ik heb inmiddels zo’n 300 bruiloften ervaring. Ik ben flexibel en denk graag met jullie mee. En ik ben er trots op dat ik inmiddels al 11 internationale awards heb gewonnen. Er gaan er zeker nog meer volgen! Misschien wel met jullie foto.

WAT KOST HET VASTHOUDEN VAN HERINNERINGEN?
Wil je alleen foto’s van de firstlook, ceremonie, fotoshoot en proost dan kun je mij boeken voor 6 uur en dat kost € 995,-. Maar natuurlijk is het ook tof om leuke foto’s te hebben van de voorbereidingen en van al je gasten en hun leukste momenten en emotionele speeches bij de borrel en het eten. Boek me dan 12 uur voor € 1355,-. Het avondfeest ook tot in de kleine uurtjes? Inclusief mooie foto’s bij zonsondergang (als het weer meewerkt), leeg spuiten van een fles champagne en nog veel meer leuke dingen, dan blijf ik gewoon 16 uur. Dat kost € 1595,- Nog meer uren, of iets er tussen in, kan natuurlijk ook. Wil je een second shooter of video? Bel of mail voor meer info.

Bij mij krijg je minimaal 500 foto’s op een usb, en je ontvangt daarbij gratis een album van 20×20 cm met een klein overzicht van de dag. Handig voor in je tas en om aan al vrienden, familie en collega’s te laten zien. Uiteraard lever ik ook luxe trouwalbums, er is heel veel keus! Je hebt al een mooi album van 30×30 cm al vanaf € 250,-. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek laat ik je graag de diverse mogelijkheden uitgebreid zien.

Een kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend! Ik hoor graag van jullie. Wacht niet te lang, mijn trouwseizoen zit altijd snel volgeboekt. Tot gauw! Liefs, Patricia

Lees verder »

Rutger de Fotograaf

Het blijft ontzettend bijzonder om één van de meest waardevolle momenten in een leven te mogen fotograferen.’ Juist daarom vind ik het belangrijk professioneel en met veel passie deze mooie herinneringen voor het bruidspaar te kunnen vastleggen.

Deze passie heb ik inmiddels al op meer dan 100 bruiloften mogen delen en ervaren. Door al deze ervaringen ben ik een specialist geworden op het gebied van bruiloftsreportages en kan ik jullie trouwdag vastleggen in prachtige, sfeervolle en ongedwongen beelden.

Geen locatie is mij te gek, en ik fotografeer daarom door heel Nederland, met name in de Randstad. Ook een fotoreportage op een buitenlandse locatie behoort tot de mogelijkheden.

Lees verder »

Fotografie Yvonne Ros

Yvonne Ros is een fotograaf die gespecialiseerd is in Moment Design.
Moment Design is dé methode om op een ongedwongen, pure en oprechte manier de onderlinge band van mensen vast te leggen. Het benadrukt hoe mooi en waardevol het hebben van een relatie is. Of dat nu met je vader, moeder, kind, vriendin, geliefde of jezelf is. De puurheid en oprechtheid van de relatie wordt vastgelegd met professionele foto’s.

Moment Design draait niet om poseren. Samen met je fotograaf ga je op ontdekkingstocht naar mooie herinneringen, belangrijke momenten en geliefde personen. Jij krijgt de ruimte om jezelf te laten zien aan de mensen waar je van houdt. Met een oprechte lach; Een echte verliefde blik; En soms met een echte traan. Al deze kostbare momenten worden voor je vastgelegd. Een waardevolle herinnering waaruit blijkt hoe bijzonder jouw leven is.

Lees verder »

Absolut Fotografie

Absoluut Bruidsfotografie. Puur fotograferen, zonder te regisseren

Jullie dag, met mensen die je lief zijn, op een plek waar je samen voor hebt gekozen en op de manier die bij jullie past. In beeld gebracht met alle emoties: je ziet het terug in het fotoalbum dat ik graag maak van jullie bruiloft. Zo beleef je de dag keer op keer weer!

Lees verder »