Lindy van Rossum Fotografie

VIER DE LIEFDE

LEG DE MOOISTE DAG VAN JOUW LEVEN VAST

Als ervaren trouwfotograaf ben ik gepassioneerd over het vastleggen van jullie prachtige dag op een manier die warmte, elegantie en creativiteit uitstraalt. Het is mijn missie om niet alleen de traditionele momenten vast te leggen, maar ook de subtiele emoties en intieme details die jullie dag zo bijzonder maken. Van de eerste glimlach van de bruid tot de liefdevolle omhelzingen tijdens de ceremonie, ik vind vreugde in het vastleggen van de authentieke momenten die de essentie van jullie liefde weerspiegelen. Met oog voor esthetiek en gevoel voor storytelling, leg ik als trouwfotograaf niet alleen de visuele pracht vast, maar ook de diepgaande betekenis achter elk moment. Ik sta klaar om jullie liefdesverhaal te vereeuwigen met tijdloze beelden die generaties lang gekoesterd zullen worden.

B̼E̼T̼O̼V̼E̼R̼E̼N̼D̼E̼ ̼S̼F̼E̼E̼R̼

Op jullie grote dag draait alles om liefde, geluk en onvergetelijke momenten. Met onze creatieve benadering en artistieke visie leggen we de betoverende sfeer van jullie bruiloft vast. Van intieme uitwisselingen tot uitbundige vieringen, we vangen elk emotioneel hoogtepunt met authenticiteit en stijl.

DESKUNDIGE TROUWFOTOGRAAF

Als ervaren trouwfotograaf begrijpen we het belang van vertrouwen en ontspanning op jullie trouwdag. We streven ernaar om een comfortabele en ondersteunende omgeving te creëren, zodat jullie je volledig op elkaar kunnen richten. Met professionele begeleiding en een vleugje creativiteit zorgen we ervoor dat elk moment moeiteloos wordt vastgelegd, zodat jullie kunnen genieten van een blijvende herinnering aan jullie speciale dag.

FAQ

Mijn stijl kan omschreven worden als fris, stijlvol, editorial en creatief. Ik leg zowel de traditionele momenten als de subtiele emoties en intieme details vast die jullie dag uniek maken.

Het is aan te raden om minstens 6 tot 12 maanden van tevoren te boeken, vooral als jullie trouwdatum in het hoogseizoen valt. Zo kunnen we tijdig alles plannen en voorbereiden voor jullie speciale dag.

Binnen ongeveer 4 tot 6 weken na jullie bruiloft zijn de foto’s klaar. Tijdens de revealsessie kunnen we samen de beelden selecteren die jullie willen laten afdrukken in een album of als fine-art wall prints.

Yes! Al neem ik er jaarlijks maar een paar aan om het balans te houden met mijn studio en gezin. Vraag gerust of ik jullie datum nog beschikbaar ben.

Lindy van Rossum Fotografie

In 5363 ST Velp ben ik gevestigd. Mijn reportages maak ik overal in Nederland en in het Buitenland.

Ik kom graag in contact!

Lijkt het jou leuk om een keer samen te shooten? Of heb je nog vragen over wat ik doe? Vul dan het formuliertje op deze pagina in. Ik neem dan vrijblijvend contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.