Sharon Schouten Fotografie

Sharon Schouten Fotografie

sharon schouten trouwfotograaf rotterdam trouwbeurs

Oh - Hey you!

Ben jij opzoek naar een gepassioneerde fotograaf die gespecialiseerd is in het vastleggen van kleurechte beelden, dan ben je ons mij aan het juiste adres.

Sharon Schouten fotografie onderscheidt zich door betrokkenheid, snelheid en flexibiliteit, waardoor wij in staat zijn om jouw visie op een unieke en professionele manier tot leven te brengen. Wij geloven dat onze expertise en toewijding ons de perfecte match maken voor uw project.

Aarzel niet om een vrijblijvend gesprek aan te vragen; wij kijken ernaar uit om jouw verwachtingen te overtreffen en jouw bijzondere momenten met uiterste zorgvuldigheid en vakmanschap vast te leggen.

Neem gerust het initiatief en vraag een vrijblijvend gesprek aan. Ik kom graag persoonlijk langs om jullie te ontmoeten, jullie wensen te bespreken en te ontdekken hoe ik jullie het beste van dienst kan zijn. Samen kunnen we de eerste stappen zetten naar een samenwerking die aansluit op jullie behoeften en verwachtingen. Laat ons de mogelijkheden verkennen tijdens een informeel en vrijblijvend gesprek, waarin jullie visie centraal staat.

Meer over Sharon

Ik draag dan ook geen jurken als ik aan het werk ben. De mooiste hoeken zijn nu eenmaal niet altijd als je rechtop staat. Vandaar dat ik wel eens op de grond lig of zit.

Ik heb al veel ervaring in verschillende soorten van fotografie. Het licht gebruik en het technische aspect van fotografie is dan ook zeker mijn specialiteit.

In 2013 ben ik afgestudeerd aan het grafisch lyceum in Rotterdam. Waar ik vooral op Fashion, Glamour, Culinair en Onderwater fotografie gefocust was. Afgestudeerd als talent van de klas. Ik maakte dan ook grote stappen, ik vond alles interessant wat je maar met de camera kon doen.

De bruiloften is een hele andere vorm van passie. Denk dat bijna iedere vrouw dit wel wil meemaken. Hun droomdag van a tot z organiseren en vastleggen. Hoe leuk is het  als ik daar bij kan helpen in het vastleggen, zodat het voor altijd een herinnering blijft

Sharon Schouten Fotografie

2671 JS Naaldwijk

 

 

 

Info of Afspraak

Neem gerust het initiatief en vraag een vrijblijvend gesprek aan. Vul het formuliertje op deze pagina en ik kom graag persoonlijk langs om jullie te ontmoeten, jullie wensen te bespreken en te ontdekken hoe ik jullie het beste van dienst kan zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.