KarinDeraedt Fotografie

Oh - Hey you!

Het verhaal, jullie verhaal

In de wereld van de liefde vertellen foto’s het mooiste verhaal. Beelden van jullie dag die laten zien hoe die écht was. Hoe het voelde. Jullie verhaal, in al zijn puurheid en oprechtheid. Van de eerste blik van de bruid, de geloften doordrenkt met emotie en liefde. En vergeet niet de omhelzingen van familie en vrienden. Zij maken jullie verhaal compleet.

Het gaat niet alleen om het vastleggen van foto’s. Het gaat er om de kleine onverwachte momenten te vangen. Momenten die jullie dag zo uniek maken. Jullie droombruiloft verdient een bruidsfotograaf die niet alleen beelden vastlegt. Jullie droombruiloft verdient een bruidsfotograaf die het verhaal van jullie liefde vastlegt.

Fotografie voor jullie mooie dag is al mogelijk vanaf € 1495,- voor 6 uur fotografie.

FAQ

Alhoewel ik zo gezond mogelijk leef kan het ook mij gebeuren dat ik ziek ben op de dag van jouw bruiloft. Dat kan zomaar betekenen dat ik niet in staat ben om jullie dag vast te leggen. Gelukkig heb ik een netwerk van fotografen die de dag van mij kunnen overnemen. Dit doe ik uiteraard in overleg met jullie. Het zal altijd iemand zijn die in dezelfde stijl als ik fotografeer

KarinDeraedt Fotografie

Waterleliekade 28
Den Haag 2492TK

Openingstijden

Wanneer jullie het formulier op deze pagina invullen – voor meer info of om een afspraak te maken – dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.