Olga Don Photography

Olga Don Photography

Olga-Don-Photography-bij-weddingfair-rotterdam

Oh - Hey you!

Welkom bij Olga Don Photography,

Ja zeggen

Je hebt al jaren naar deze grote dag toegewerkt, of je hebt juist heel weinig tijd omdat je nog heel graag wilt trouwen met die ene dierbare erbij, of je knijpt er heimelijk samen tussenuit om ergens ver weg elkaar het jawoord te geven: jij gaat trouwen en die dag wil je met al zijn spontaniteit, sfeerdetails, emoties en intensiteit op een professionele manier laten vastleggen.

Je wilt foto’s waarvan je later zegt “Ik herinner me nog hoe het voelde, wat je zei, hoe je naar me keek”… Well, I am your person: samen creëren we een mooi sfeerverslag, waarbij ik graag op de details let en altijd op zoek ben naar spontane en ongedwongen momenten. Ook als je het lastig vindt ben ik er voor je: ik geef duidelijke aanwijzingen waar nodig en ben zo goed als onzichtbaar waar gewenst.

Ik verzorg jouw retourticket naar jullie trouwdag. Ik zorg voor dat verhaal met gouden momenten. Zodat jullie altijd weer even terug in de tijd kunnen gaan en jullie weer even kunnen voelen als toen!

Olga Don Photography

Ik werk door heel Nederland en gaa ook met je mee als je in het buitenland trouwt

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.