WedsByBembregts | Boukje Embregts

WedsByBembregts | Boukje Embregts

Wedsbybembregt trouwfotograaf oisterwijk bruidsbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Weds By Bembregt, Trouwfotograaf in Brabant,

Spontane, warme en natuurlijke trouwfotografie
Professionele foto’s, verrassingsalbum en een mini-aftermovie in al mijn pakketten!

​Hey hallo toekomstige bruidsparen, gefeliciteerd met jullie verloving! Wat gaaf dat jullie je aan het oriënteren zijn op een professionele trouwfotograaf. Ik vang jullie liefdesavontuur het liefst op de meest natuurlijke, spontane en warme manier mogelijk. Geen stijve poses of geforceerde glimlachen, alleen maar échte momenten vastgelegd op een manier die jullie liefde laat stralen.

Als jullie op zoek zijn naar bruidsfotografe die niet alleen jullie verhaal vertelt, maar ook een lach op jullie gezicht tovert telkens wanneer jullie de foto’s bekijken, dan hoor ik ZEKER bij jullie team. Vraag vandaag nog de trouwbrochure aan, check of jullie trouwdatum nog vrij is, neem contact met mij op en laten we samen een avontuur vol lachende herinneringen beginnen!

FAQ

De boeking is officieel wanneer de contracten zijn ondertekent en er een aanbetaling van 15% van het totaalbedrag heeft plaatsgevonden. De restbetaling vind uiterlijk één maand vóór de bruiloft plaats.

Ik adviseer mijn bruidsparen altijd om zelf op zoek te gaan naar een back-up locatie wanneer er tijdens de gehele fotoshoot veel regenval wordt voorspeld. Maar ik heb ook altijd transparante paraplu’s bij me.

Diensten en producten:

WedsByBembregts | Boukje Embregts

Loon Op Zand 5175 XL

 

 

Info of afspraak

Ik hoor graag iets van je!

Alle dagen bereikbaar van 09:00 – 21:00 . Vul het formuliertje in op deze pagina en ik neem zsm contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.