Kyra´s Focus

Oh - Hey you!

Welkom bij Kyra’s Focus,

De meeste bruidsparen kiezen hun trouwfotograaf al best wel vroeg uit! Vaak is dat een van de eerste dingen die geboekt wordt naast de locatie. Vanaf het moment dat je met mij in aanraking komt, zal je merken dat ik heel betrokken ben. Ik heb niet alleen ervaring met het fotograferen maar ik ben ook ervaringsdeskundige op het gebied van bruiloften! Die kennis deel ik graag met je!

Je bent geïnteresseerd in een betrokken, spontane en creatieve trouwfotograaf? Dan ben ik de juiste fotograaf voor jullie!

Met mijn oog voor emotie en detail en mijn enthousiaste houding, maak ik elke bruiloft weer een ruime, gevarieerde trouwreportage. Met veel spontane beelden, mooie momenten en belangrijke details!

Om elkaar beter te leren kennen kunnen we een pre-weddingshoot plannen. Deze beelden kun je dan eventueel voor jullie uitnodigingen gebruiken!

Kyra´s Focus

In Zwolle ben ik gevestigd. Jouw trouwreportage fotografeer ik door heel Nederland.

Info of afspraak?

Ik hoor graag van je!  Vul het formuliertje op deze pagina in en ik neem zsm contact met jullie op.

PS. Als je de (geplande) trouwdatum ook doorgeeft check ik direct mijn agenda voor beschikbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.