Juwelier de Tijd

Oh - Hey you!

Welkom bij Juwelier de tijd,

Trouwringen uitzoeken is een bijzonder moment in jullie leven, daarom staan jullie wensen bij ons centraal. Er is keuze uit een grote collectie trouwringen. De trouwring modellen kunnen ook dienen als inspiratiebron als jullie zelf een unieke ring willen samen stellen. Dit is mogelijk met ons revolutionaire trouwring designer systeem.
Zit voor jullie de ene ring er niet bij? Dan bieden wij de mogelijkheid om ringen te laten ontwerpen (schetsen en uitwerken op de computer) deze zullen dan handgemaakt worden door onze goudsmeden in eigen atelier. Dit hoeft niet kostbaarder te zijn een trouwring uit de collectie. Trouwringen zijn namelijk ons vak en onze passie!

Liefde & toewijding

Voor ons is elke ring bijzonder, want elke ring heeft en krijg zijn eigen verhaal. Trouwringen zijn voor ons misschien wel de meest bijzondere ringen van allenmaal, want ze staan symbool voor liefde, toewijding en het begin van een gezamenlijk avontuur. Trouwringen uitzoeken is heel erg leuk maar ook best spannend. Want ringen moeten natuurlijk niet alleen perfect bij jullie passen, maar ook comfortabel genoeg zijn om een leven lang te dragen. Daarom worden onze ringen gesmeden -en niet gegoten- uit hoogwaardige edelmetalen zoals goud en platina. Wij staan jullie graag bij met persoonlijk advies.

Juwelier de Tijd

Burgemeester van Nispenstraat 1 -03
7001 BS Doetinchem

Openingstijden

Ma: 11:00 – 17:30
Di:   09:30 – 17:30
Wo: 09:30 – 17:30
Do:  09:30 – 17:30
Vr:   09:30 – 17:30
Za:   09:30 – 17:00
Zo:   gesloten
koopzondag 1e zondag van de maand

Eén reactie

  1. We waren wat laat met het kopen van trouwringen. De ringen die wij graag wilden had deze juwelier en toevallig in exact de maten die wij nodig hadden. Dit waren pas ringen. Deze hebben wij mogen gebruiken tijdens ons huwelijk tot de officiële ringen geleverd konden worden. Top service, fijne winkel. Hier ben je niet alleen een klant, maar bovenal een mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.