Juwelier van den Mosselaar

Oh - Hey you!

Welkom bij Juwelier van den Mosselaar,

Juwelier van den Mosselaar is al bijna 40 jaar een begrip in West Friesland en daar buiten. Gelegen in Bovenkarspel naast Dirk de Wit op slechts een half uur van Purmerend.

We verkopen sieraden en horloges van bekende merken als: Zinzi, Silk, Ania Haie, Boccia, Seiko, Citizen, Danish Design en Tommy Hilfiger.
Daarnaast verkopen wij trouwringen van de merken: Rauschmayer, Ruesch en Breuning en hebben wij een eigen sieradenlijn, Magma.

Voor het passen en uitzoeken van trouwringen hoef je geen afspraak te maken, het mag natuurlijk wel. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag en hebben donderdagavond koopavond. Kom je liever op een ander moment langs? Dan kan dat in overleg.

Is je sieraad of horloge onverhoopt kapot gegaan? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met eigen horlogemakers en goudsmeden repareren wij jouw sieraad of horloge in onze winkel.

FAQ

Wij adviseren minimaal 6 weken van te voren. Jullie ringen worden speciaal voor jullie gemaakt, dat vraagt tijd.

Dat kan zeker. Samen met jullie gaan we een ontwerp en vrijblijvende prijsopgave maken om jullie trouwringen te verwezenlijken.

Jazeker kan dat? Bij het uitzoeken van de ringen bespreken we ook de verschillende mogelijkheden voor graveren.

Juwelier van den Mosselaar

Hoofdstraat 230, Bovenkarspel 1611 AN

Openingstijden

Ma: 13:00-18:00
Di:   09:00-18:00
Wo: 09:00-18:00
Do:  09:00-21:00
Vr:   09:00-18:00
Za:   09:00-17:00
Zo:   gesloten

Eén reactie

  1. Schitterende, unieke roségouden verlovings- en trouwring. Krijg altijd tonnen complimenten op mijn ringen!

    mosselaar trouwringen weddingfair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.