Klick Memories | Photobooth

Klick Memories | Photobooth

Oh - Hey you!

Welkom bij Klick Memories Photobooths,

Wij van Klick Memories bieden photobooths aan op locatie, onze booths zijn een leuke en unieke manier om jouw evenement nog onvergetelijker te maken.

𝐓𝐮𝐫𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧𝐭𝐨 𝐦𝐞𝐦𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬

Onze photobooths zijn niet alleen een geweldige manier om je gasten te vermaken en om samen unieke herinneringen te creëren, maar ook een slimme manier om je bedrijf te promoten en meer bekendheid te genereren.

Onze photobooths zijn uitgerust met de nieuwste technologie en hebben een professionele uitstraling. We zorgen voor een vlekkeloze installatie en een probleemloze afbraak terwijl jij van je gasten kan genieten!

FAQ

Bij de huur van een van onze photobooths krijgt u een onbeperkt aantal prints, digitale kopieën van alle foto’s, transport en installatie op uw locatie.

Absoluut! We bieden verschillende opties voor aangepaste fotokaders, props, ballonnen aan om ervoor te zorgen dat de photobooth perfect past bij uw evenementthema. Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Onze photobooth print de foto’s direct na het nemen van de foto’s. U en uw gasten kunnen de prints dus direct meenemen en delen. Daarnaast ontvangt de organisatie van het evenement binnen 48 uur na het evenement ook digitale kopieën van alle foto’s.

Onze photobooths worden voor en na elk event gecontroleerd en onderhouden om technische problemen te beperken. In het zeldzame geval dat er toch een probleem optreedt, staat ons team klaar om het snel op te lossen.

Klick Memories | Photobooth

Vanuit Leiden werken we in heel Nederland

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.