Le Mariage Trouwringen Den Haag

Le Mariage Trouwringen Den Haag

le mariage trouwringen haarlem weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Le Mariage Trouwringen Den Haag,

Dit filiaal van Le Mariage Trouwringen Den Haag in Den Haag is echt bijzonder te noemen. Hier is werkelijk alles mogelijk. Met de continue aanwezigheid van onze edelsmid Mara van Gent en een enorm aanbod van uitsluitend uit de EU afkomstige topmerken garanderen wij dat we onze bekende slogan wij verkopen alles behalve nee” werkelijk waar kunnen maken.

Mara van Gent, in 2008 afgestudeerd aan vakschool Schoonhoven combineert haar moederschap met haar passie van traditioneel goudsmeden en innovatieve technieken tot de unieke trouwringen met een individueel karakter. Zijn jullie nieuwsgierig wat Mara voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak of loop tijdens onze openingstijden eens binnen bij de trouwringenspecialist van Den Haag. Doordeweeks, in het weekend, overdag of in de avond, op de zaak of bij u thuis? Wij vinden altijd wel een dag, tijdstip of een plek die jullie het beste uitkomt. Wij zijn immers niet zo maar een trouwringenzaak, wij zijn Le Mariage.

Le Mariage Trouwringen Den Haag

Oude Molstraat 22
2513 BB Den Haag

070 – 216 50 00

Openingstijden

Do: 12:00 – 19:00
Za: 10:00 – 17:00

Buiten deze uren alleen op afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.