Lomo Tanzania Safari

Lomo Tanzania Safari

lomo tanzania safari huwelijksreis bij weddingfair bruidsbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Lomo Tanzania Safari Huwelijksreis,

LOMO betekent simpelweg: minder voor ons, meer voor anderen.

Gebaseerd op dit principe wijdt ons bedrijf zich aan de ondersteuning van de minderbedeelden in de gemeenschap. Wij doen dit door middel van onderwijs, gezondheidszorg en het verbeteren van de levensstandaard. Wij van Lomo geloven dat wij een oplossing kunnen bieden aan mensen in nood. Neem bijvoorbeeld John Lawrent form Singida, centraal gelegen in Tanzania. We besloten hem te helpen, samen met twee andere kinderen. We hebben zijn school betaald om hen een betere toekomst te geven.

Door te reizen met Lomo Tanzania Safari kunt u niet alleen een geweldige safari in Tanzania beleven, maar steunt u ook de lokale gemeenschap en waarmee u een leven kunt veranderen. Een deel van het geld dat u betaalt voor uw safari, vloeit terug naar de gemeenschap, in de vorm van studiebeurzen voor studenten. Drie studenten, die op de middelbare school zitten, ontvangen een studiebeurs van Lomo Tanzania Safari.

Huwelijksreis Safari

Tanzania is een perfecte bestemming voor net getrouwde stellen die op zoek zijn naar een combinatie van romantiek en avontuur. Schitterende zonsondergangen, adembenemende uitzichten, unieke landschappen, indrukwekkend wildleven en tropische stranden, gecombineerd met luxe accommodaties. Of u nu romantisch over de Serengeti zweeft in een luchtballon, of uzelf laat verwennen tijdens een diner met kaarslicht in de wildernis, deze huwelijksreis safari naar Tanzania zal de reis van uw leven zijn.

Noord Tanzania

Tijdens deze huwelijksreis safari bezoekt u de mooiste wildparken in het noorden van Tanzania, boordevol prachtige natuur en wildleven. Dit omvat de schitterende Ngorongoro krater waar circa 25.000 dieren leven inclusief de Grote Vijf en de zeldzame zwarte neushoorn, en de Serengeti, wereldwijd bekend om de jaarlijkse trek (migratie) van miljoenen gnoes en de overvloed aan wilde dieren. Verder zijn er ook enkele kleinere wildparken zoals Arusha National Park, Lake Manyara en Tarangire, waar olifantenliefhebbers hun hart kunnen ophalen.  Lees meer over de bestemmingen in Noord Tanzania.

Safari activiteiten

Deze huwelijksreis safari is een mix van games drives en bijzondere activiteiten, zoals wandelen, kanoën, ballonvaren. Zie ook  de 6 leukste en romantische safari activiteiten.

Accommodatie

De accommodaties die we hebben geselecteerd bevinden zich op de mooiste plekken, waar u kunt genieten van een schitterende omgeving en uitzicht. Ze zijn gevestigd in gebieden met veel wildleven, of op idyllische locaties met uitzicht over de Rift Valley of de savannes. Een van de belangrijkste criteria voor ons bij het selecteren van accommodaties is comfort en luxe. Na een dag vol avontuur is het prettig om te arriveren op een plek waar het u aan niets ontbreekt en u heerlijk kunt relaxen, eten en zwemmen. De accommodaties tijdens deze huwelijksreis safari zijn een mix van stijlvolle luxe lodges en – tentenkampen. Deze tentenkampen bieden u de kans om Tanzania op een authentieke manier te ervaren, midden in de natuur, zonder aan comfort in te moeten leveren. Het is een moderne variatie op de klassieke safari-ervaring. N.B. We zorgen ervoor dat de accommodaties waar u verblijft op de hoogte zijn dat dit uw huwelijksreis is, zodat ze u speciale aanbiedingen kunnen doen zoals honeymoon suites en privé diners. Wij maken safari’s op maat. Als u wilt kunt u deze safari bijvoorbeeld verlengen met een paar dagen Zanzibar of een wandelsafari in de Serengeti. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij maken uw droomreis waar.

Lomo Tanzania Safari

Lomo Tanzania Safari
P.O.BOX 16346 Arusha Tanzania

Telefoon

Telefoonnummers in Tanzania

+255 (0) 736 123 700
+255 (0) 682 808 000

Telefoonnummer in Nederland
+31 (0) 180 234072

Telefoon noodgeval
+255 787 252 678

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
08:00 – 19:00

Eén reactie

  1. We hebben zoveel geluk dat we Lomo via een vriend hebben gevonden om mee samen te werken om de meest geweldige huwelijksreis in Tanzania te maken! Ze waren een plezier om mee samen te werken om ervoor te zorgen dat we alles hadden wat we nodig hadden, van hotels tot avonturen, en gaven ons veel opties om uit te kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.