Made by Jantine Photography

Made by Jantine Photography

made by jantine trouwfotograaf Weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Made by Jantine Photography!

Ik ben Jantine, een ervaren bruidsfotografe uit Waalwijk. Mijn missie is om jullie bruiloft te vertellen in mijn reportage, beelden die de dag weergegeven zoals deze is geweest, jullie unieke verhaal!

Mijn werkwijze is lekker ontspannen en de liefde en het plezier tussen jullie maar ook met jullie gasten, zal centraal staan gedurende de dag. Hoe meer ontspanning, hoe meer jullie jezelf zullen herkennen in de foto’s. Ik ben dol op pure beelden, de emoties, de interactie onderling, maar zal ook zeker creativiteit niet uit de weg gaan en mooie portretten van jullie maken. De reportage wordt zorgvuldig bewerkt in een kleurechte en vooral tijdloze stijl.

Mag ik jullie verhaal ook vertellen?

FAQ

Ja, een luxe handgemaakt album is standaard inbegrepen in mijn pakketten.

Vanaf 8 uur fotografie komt er altijd een tweede fotograaf mee, ik heb een vast team waardoor we goed op elkaar ingespeeld zijn. Willen jullie een videograaf, dan kan ik zeker een aantal goede aanbevelen met wie ik fijn samenwerk.

Reiskosten binnen Nederland zijn inbegrepen in mijn pakketprijzen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bij ons moet je zijn voor

Made by Jantine Photography

Villa Waterviolier 21
Waalwijk 5146 AL

Openingstijden

Op aanvraag. Jullie zijn van harte uitgenodigd om gezellig een bakje te komen doen en samen de planning van jullie bruiloft door te nemen. Ik ben voorstander van elkaar live te ontmoeten om zo een goed beeld van elkaar te krijgen en mijn werk te bekijken.
Vul het contactformulier op deze pagina in en ik neem z.s.m. contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.