Miriam Schouten fotografie

Miriam Schouten fotografie

miriam schouten trouwfoto trouwbeurs weddingfair

Hi!

Jullie bruiloft fantastisch laten vastleggen?

Ik help jullie daar graag bij.
Een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft is de trouwfotograaf. Op documentaire wijze wordt jullie fantastische dag vast gelegd zoals het is. Met een prachtige trouwreportage die het verhaal vertelt. Vol met bijzondere, grappige en emotionele momenten. En met oog voor detail. Een weerspiegeling van jullie, hoe jullie bruiloft echt was. Een waardevolle herinnering die jullie bruiloft steeds opnieuw laten herbeleven.

Een belevenis voor het leven!
Willen jullie dit ook? Dan zit je goed bij Miriam Schouten fotografie.

Even voorstellen!
Ik ben Miriam en woon samen mijn mijn man en onze vijf kinderen in het Westland. Sinds dit jaar hebben wij en seizoensplaats op de camping. Heerlijk om veel in de natuur te kunnen zijn. Met onze hond wandelen we veel of gaan er lekker op uit met de fiets. Kortom, lekker genieten van het leven.
Nieuwsgierig geworden? Stuur mij gerust een berichtje.

Liefs,
Miriam

Bij ons moet je zijn voor

Miriam Schouten fotografie

De Frankenthaler 36
Wateringen 2291JE

Informatie of afspraak

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.