Moments To Focus On

Oh - Hey you!

Welkom bij Moments To Focus On,

Wij, Niels & Linda, fotograferen elke bruiloft met z’n tweeën. Hierdoor missen wij geen moment. Tijdens de trouwreportage helpen wij je op een ontspannen manier om mooi op de foto te staan en de rest van de dag fotograferen wij journalistiek. Dit betekent dat wij alles vastleggen wat er gebeurt en al die speciale momenten pakken. Wij heten dan ook niet voor niets MOMENTS To Focus On. Wij zorgen er niet alleen voor dat jullie prachtig op de foto staan, maar ook jullie gasten, zodat jullie een mooi aandenken hebben aan wie er allemaal op jullie dag aanwezig was. Onze fotografie kenmerkt zich door veel contrast, mooie close-up portretten, wij houden van kleur maar nog meer van zwartwit en mooie schaduwen. En fotograferen op plekken die niet standaard zijn vinden wij ook leuk. Wij staan overal voor open!

Groet,

Linda & Niels Lammers

Moments To Focus On

We zijn gevestigd in de provincie Utrecht. Wij reizen met je mee door Nederland en zijn ook beschikbaar voor een bruiloft in het buitenland.

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.