Nelleke Uenk | Trouwfotograaf

Nelleke Uenk | Trouwfotograaf

Nelleke Uenk Trouwfotograaf Weddingfair

Oh - Hey you!

Gefeliciteerd!! Jullie gaan trouwen.


Wat leuk dat jullie een kijkje op deze pagina nemen.

Als jullie nieuwsgierig, of misschien wel enthousiast worden, dan zou ik het heel leuk vinden om met jullie kennis te maken in mijn studio.
​We bespreken jullie wensen en ideeën en vaak heb ik ook nog wel wat leuke tips!
Natuurlijk heb ik ook demo albums en slideshows, zodat jullie een beeld krijgen van hoe ik jullie dag vast zal leggen.

Na ons gesprek maak ik altijd een offerte op maat en deze krijgen jullie binnen 2 dagen in jullie mailbox!

​Als je voor mij kiest als trouwfotograaf, krijg je échte foto’s, zonder filters. Ik vertel jullie verhaal niet in woorden, maar in beelden.
Hoe ik dat doe? Ik sluit mij aan bij jullie en jullie gasten en word voor 1 dag onderdeel van de mooiste dag van jullie leven. En omdat ik zo dichtbij kan komen en op jullie trouwdag niet aanvoel als een ‘vreemde’, kan ik die lach of knipoog, de tranen of de slappe lach zo mooi vastleggen.

Na jullie trouwdag krijgen jullie zo snel mogelijk een preview met een aantal foto’s, zodat het nagenieten alvast kan beginnen. Daarna ga ik hard aan de slag met het maken van een slideshow. Deze is custom made en super persoonlijk. Waarom? Natuurlijk omdat jullie en jullie daggasten op de foto’s staan, maar ook omdat de slideshow wordt aangeleverd met muziek die jullie zelf uitgekozen hebben.

Willen jullie ook een trouwalbum? Ik werk met de beste leverancier voor trouwalbums. De albums zijn handgemaakt en van de hoogste kwaliteit. Jullie hebben een scala aan keuze in materiaal, linten en stiksels. Daarnaast kunnen jullie ook nog kiezen uit verschillende luxe bewaarkoffers. Van leer tot hout, er is heel veel mogelijk.
Na de bruiloft nemen we de tijd om een mooi album samen te stellen. Een trouwalbum is voor het leven en verdiend daarom alle aandacht!

Wil je meer weten over mij? Neem een kijkje op mijn website: www.nellekeuenk.nl

-x- Nelleke

FAQ

Nou, dat kan de hele dag!! Het is mij niet vreemd om 15 à 16 uur te werken op een trouwdag. En een feestje pak ik graag mee.
Ik werk met off-camera flitsers, dus de avonden kan ik goed (belicht) vastleggen.

Ik heb eventueel een 2nd shooter tot mijn beschikking. Deze kan de hele dag mee, maar jullie kunnen er ook voor kiezen om een 2nd shooter te boeken t/m de ceremonie. Dit doen we altijd in overleg!

Ja, doe ik: een Minishoot. Toffe korte fotoshoot om je mooie momenten vast te laten leggen. (voor een zacht prijsje!)

Nelleke Uenk | Trouwfotograaf

De Roef 2
Veenendaal 3904 PC

Kantooruren

Maandag: 9:00 – 15:00 uur
Dinsdag: 9:00 – 15:00 uur
Woensdag: 9:00 -12:00 uur
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 9:00 uur tot 15:00 uur
Zaterdag en zondag: Gesloten

Kennismaking en trouwdatum gaan altijd in samenspraak en op afspraak, ook buiten kantooruren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.