NEO KVL Hotel

NEO KVL Hotel

NEO KVL trouwen in een hotel weddingfair uitgelicht2

Oh - Hey you!

Welkom bij NEO KVL Hotel,

Een zeer unieke trouwlocatie in Oisterwijk

Een romantische omgeving en het ultieme startpunt voor een mooi en liefdevol leven samen.  Met de geschiedenis als achtergrond en verfijning als gids, creërden we een ideale omgeving om de liefde te vieren.

Een verhaal van 100 jaar oud. 68 kamers. Eindeloze mogelijkheden. Gelukkige herinneringen.

Ons hotel en atrium bevinden zich in het hart van KVL fabriek, een eeuwenoude leerfabriek omgetoverd tot een moderne en creatieve hub! Verken het unieke uitzicht op de stad in onze Sky Bar, ontspan in onze Spa en probeer ons huisgebrouwen bier in de KVL brouwerij. Dat alles in één complex! De parel van Brabant wacht op jouw ontdekking.

NEO KVL Hotel

Almystraat 12, 5061 PA Oisterwijk

Openingstijden 24/7

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.