Patricia Bollen Fotografie

Patricia Bollen Fotografie

patricia bollen trouwfotograaf weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Patricia Bollen,

𝗔𝗟𝗧𝗜𝗝𝗗 𝗢𝗣 𝗭𝗢𝗘𝗞 𝗡𝗔𝗔𝗥 𝗗𝗘 𝗝𝗨𝗜𝗦𝗧𝗘 𝗞𝗟𝗜𝗞
Een compleet sfeerverslag van jullie mooiste dag? Vanaf de douche en make-up tot en met de openingsdans en het feest met al jullie vrienden en familie. Gave, spontane, sfeervolle en ongedwongen foto’s om altijd naar te kunnen blijven kijken, herinneringen vast te houden en de mooie momenten te herbeleven. En ook nog betaalbaar! Ik heb inmiddels zo’n 300 bruiloften ervaring. Ik ben flexibel en denk graag met jullie mee. En ik ben er trots op dat ik inmiddels al 11 internationale awards heb gewonnen. Er gaan er zeker nog meer volgen! Misschien wel met jullie foto.

WAT KOST HET VASTHOUDEN VAN HERINNERINGEN?
Wil je alleen foto’s van de firstlook, ceremonie, fotoshoot en proost dan kun je mij boeken voor 6 uur en dat kost € 995,-. Maar natuurlijk is het ook tof om leuke foto’s te hebben van de voorbereidingen en van al je gasten en hun leukste momenten en emotionele speeches bij de borrel en het eten. Boek me dan 12 uur voor € 1355,-. Het avondfeest ook tot in de kleine uurtjes? Inclusief mooie foto’s bij zonsondergang (als het weer meewerkt), leeg spuiten van een fles champagne en nog veel meer leuke dingen, dan blijf ik gewoon 16 uur. Dat kost € 1595,- Nog meer uren, of iets er tussen in, kan natuurlijk ook. Wil je een second shooter of video? Bel of mail voor meer info.

Bij mij krijg je minimaal 500 foto’s op een usb, en je ontvangt daarbij gratis een album van 20×20 cm met een klein overzicht van de dag. Handig voor in je tas en om aan al vrienden, familie en collega’s te laten zien. Uiteraard lever ik ook luxe trouwalbums, er is heel veel keus! Je hebt al een mooi album van 30×30 cm al vanaf € 250,-. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek laat ik je graag de diverse mogelijkheden uitgebreid zien.

Een kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend! Ik hoor graag van jullie. Wacht niet te lang, mijn trouwseizoen zit altijd snel volgeboekt. Tot gauw! Liefs, Patricia

Eén reactie

  1. We hadden geen betere fotograaf kunnen vragen, ze heeft een aantal prachtige foto’s gemaakt en ik kan niet wachten om ze te zien, absoluut geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.