PHOTOS BY JILL

Oh - Hey you!

Welkom bij Photos by Jill,

A smile is always the best form of an introduction

Wat sjun dat tse iffe kunts kieke op mieng site, ofwel (vertaald) wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Ik ben Jill en mijn passie voor fotografie is gestart na onze bruiloft in 2010.

Mijn grootste passie is toch wel de mens. Dit is wat centraal blijft staan in wie ik ben en wat ik doe. Als fotografe wil ik natuurlijk jullie als stel, gezin, familie die karakteristieken die jullie uniek maken, zelfs jullie eigen eigenaardigheden vastleggen op beeld…

Als mooie herinnering;

Dus wie weet tot snel

– Jill –

PHOTOS BY JILL

Ravenstein, Netherlands

Info of afspraak?

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.