Pura Photography

Oh - Hey you!

Welkom bij Pura Photography,

Sta je graag in de spotlights of liever op de achtergrond….door op een ontspannen en journalistieke wijze met jullie mee te lopen creëren wij spontane, prachtige foto’s.

WEDDING TIPS!

Doordat wij samen tot in detail jullie dag doornemen kunnen jullie gebruik maken van mijn ervaring en betrokkenheid over andere praktische zaken bijv. tijden, het weer, details en hoe om te gaan met o.a. families, indelingen, locaties, leveranciers, enz.

DE MEERWAARDE VAN 2 FOTOGRAFEN

De speciale momenten zijn vaak de kleinste. Met z’n tweeen zien wij alles en kunnen deze momenten vastleggen. Wij kunnen ons op meerdere situaties tegelijk richten. Bij het aankleden is een fotograaf bij de bruidegom en de ander bij de bruid. Vaak word dit voor de bruidegom vergeten, echter is hier net zoveel belang voor als bij de bruid.

Tijdens de ceremonie richt de een zich meer op het bruidspaar en de ander op de gasten, locatie en sfeer.

Bij een fotoshoot zijn wij een echte team, het gaat ons niet om wie de foto maakt, maar om de beste foto’s maken voor het bruidspaar.

BEURSAANBIEDING!

Bij een boeking van een reportage krijg je een pre-weddingshoot cadeau!

FAQ

Puur, Pure, Pura…. Een brok in je keel, een traantje in je ogen, dat krijg je als iets dichtbij je komt.

Als het echt is!

Ontspannen, Spontaan, Puur. Journa;istiek, fris en easy going

Ik ben als fotografe overal bij maar ben toch niet zichtbaar. Ik beweeg me tussen het gezelschap alsof ik er niet ben. Op het eventueel geven van wat kleine aanwijzingen registreer ik wat er gebeurt.

“Ik had niet eens door dat je daar was, en toch staat alles op de foto!”

Tijdens de ceremonie en het feest meng ik mij op onder de gasten, om zo tot in detail vastleggen; natuurlijk en persoonlijk. Met mijn journalistieke en frisse stijl, gecombineerd met onze easy going aanpak en gezond gevoel voor humor, onderscheidt mijn werkwijze van traditionele fotografie.

Hi! Bedankt dat jij meer wil weten over Pura Photography. Mijn naam is Emily, ik ben fotografe en mijn mooiste moment komt als ik de foto´s aan mijn klanten mag presenteren, ik verheug mij op de reacties!

Bij ons moet je zijn voor

Pura Photography

Laan van Ouderzorg 136, 2352 HZ Leiderdorp

Eén reactie

  1. Emily heeft een relaxte stijl en een geweldige persoonlijkheid – ze blijft opgewekt en maakt geweldige foto’s ondanks de situatie (niet-meewerkende baby’s bijvoorbeeld!) en heeft een gave om spontane foto’s om te zetten in prachtige tijdloze herinneringen. Kan haar niet genoeg aanbevelen!

    Pura Photography review weddingpicture weddingfair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.