Rosa Blanca | Weddingplanner en Stylist

Rosa Blanca | Weddingplanner en Stylist

𝓦𝓮𝓵𝓴𝓸𝓶 𝓫𝓲𝓳 𝓡𝓸𝓼𝓪 𝓑𝓵𝓪𝓷𝓬𝓪

Rosa Blanca is een Spaanse vertaling van Witte Rozen. Witte rozen staan voor een nieuw begin. Vele koppels zien trouwen als een nieuw begin, een volgende stap in de relatie.

Rosa Blanca heeft een visie. Eerlijkheid, Betrouwbaarheid, Spontaniteit & Creativiteit. Hoe fijn zou het zijn als een weddingplanner dit voor jou kan realiseren.

Wil je het organiseren het liefst uit handen geven, maar wil je het samen organiseren, ook dat is mogelijk bij ons. Kies dan voor het pakket weddingplanner.
Wij werken met 3 verschillende pakketten brons, zilver en goud.

Ik verzorg jouw bruiloft tot in de puntjes. Je kunt mij boeken als Ceremoniemeester, Weddingplanner en/of Bruiloftstylist!

Brenda Buiteman

Rosa Blanca | Weddingplanner en Stylist

Populierenstraat 12
4793AV Fijnaart

Openingstijden

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.