Rutger de Fotograaf

Rutger de Fotograaf

Oh - Hey you!

Welkom bij Rutger de Fotograaf,

Het blijft ontzettend bijzonder om één van de meest waardevolle momenten in een leven te mogen fotograferen.’ Juist daarom vind ik het belangrijk professioneel en met veel passie deze mooie herinneringen voor het bruidspaar te kunnen vastleggen.

Deze passie heb ik inmiddels al op meer dan 100 bruiloften mogen delen en ervaren. Door al deze ervaringen ben ik een specialist geworden op het gebied van bruiloftsreportages en kan ik jullie trouwdag vastleggen in prachtige, sfeervolle en ongedwongen beelden.

Geen locatie is mij te gek, en ik fotografeer daarom door heel Nederland, met name in de Randstad. Ook een fotoreportage op een buitenlandse locatie behoort tot de mogelijkheden.

Werkwijze

Op basis van de informatie en de wensen die we telefonisch, per e-mail of persoonlijk hebben besproken, heb ik de offerte op maat gemaakt.

Een goede voorbereiding is belangrijk. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de wensen en de mogelijkheden, zodat er voor iedereen duidelijkheid is.

Een week van te voren ontvangen jullie eerst een bevestigingsmail. Op de afgesproken datum sta ik voor jullie klaar met de benodigde apparatuur voor een optimaal resultaat. 

Er wordt eerst een selectie gemaakt van alle beelden. Daarna worden de foto’s handmatig gecontroleerd op onzuiverheden en op kleuren. Waar nodig worden de foto’s aangepast.

Alle foto’s worden digitaal afgeleverd via WeTransfer. Dit is een website waar de foto’s veilig en op hoge kwaliteit te downloaden zijn. Het is ook mogelijk om de foto’s op USB-stick te krijgen.

Hebben jullie na het zien van de reportage liever ook een paar foto’s in het zwart/wit, sepia of een kleine nabewerking? Geen enkel probleem, dit valt gewoon binnen de offerte.

Rutger de Fotograaf

Hoofdstraat 65A
7311 JV Apeldoorn

055-5786411

Openingstijden

Ma: 11:00 – 17:30
Di:   09:30 – 17:30
Wo: 09:30 – 17:30
Do:  09:30 – 17:30
Vr:   09:30 – 17:30
Za:   09:30 – 17:00
Zo:   gesloten
koopzondag 1e zondag van de maand

Eén reactie

  1. Rutger was een geweldige fotograaf, super leuk en makkelijk om mee te werken. Hij was erg aardig en begripvol tijdens deze pandemie toen ik onze oorspronkelijke trouwdatum moest annuleren. Zeer aan te bevelen, niet alleen voor zijn uitstekende service, maar juist omdat onze foto’s prachtig zijn geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.