Sjors de Jong Creative | Videograaf

Sjors de Jong Creative | Videograaf

sjors de jong creative weddingfair b

Oh - Hey you!

Welkom bij Sjors de jong Creative,

Dat ik veel met de camera in mijn handen loop is typisch een gevalletje ‘uit de hand gelopen hobby’. Achter de camera ben ik helemaal in mijn element! Video’s maken is mijn passie en één van jullie mooiste herinneringen

Filmen geeft mij ontzettend veel energie! Mijn werkwijze kenmerkt zich als ontspannen, vriendelijk & onzichtbare aanwezigheid!

Je leveranciers kiezen is moeilijk. Ik kan begrijpen dat je ook wilt dat die bij jullie en jullie dag passen! Het is mijn doel om op jullie mooiste dag prachtige beelden te schieten, emotie te vangen en momenten te filmen die gebeuren zonder te regisseren.

Jullie film wordt een samenvatting van gebeurtenissen, en niet een geregisseerde aflevering! Ik probeer een toevoeging te zijn, af en toe wat grapjes te maken om de spanning weg te nemen en mezelf verdekt op te stellen op de momenten dat het nodig is. Dat zorgt ervoor dat jullie ontspannen zijn, maar dat ik ook mijn werk beter kan doen!

Sjors de Jong Creative | Videograaf

de Poort 28, 4041 EM, Kesteren

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.