Spaay Fotografie

Oh - Hey you!

Welkom bij Spaay Fotografie,

Heb je trouwplannen en bezoek je de WeddingFair om inspiratie op te doen? Kom dan zeker even langs in onze stand! We vinden het leuk om kennis met je maken, ons werk te laten zien en er van alles over vertellen.

Al meer dan 30 jaar is Spaay Fotografie een begrip in kwaliteit en creativiteit. Onze ervaring is dat elke trouwdag anders verloopt, wij zijn betrokken en gaan vakkundig te werk. Met veel passie en humor leggen wij de allermooiste momenten vast. De intieme sfeer, spontane gebeurtenissen en unieke details. Dankzij de schitterende foto’s en/of een videoreportage hebben jullie een tastbare herrinering van deze speciale dag om nog samen vaak opnieuw beleven!

Neem alvast een kijkje op onze website om een indruk te krijgen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze fotostudio in Capelle aan den IJssel. Je kunt allerlei verschillende trouwalbums bekijken en bespreken we jullie wensen.

Graag tot ziens!
Ron & Nel Spaay

Spaay Fotografie

Fascinatio Boulevard 1130
2909 VA Capelle aan den IJssel

010 – 202 4963

Openingstijden

Ma: gesloten
Di:   09:00 – 17:30
Wo: 14:00 – 17:30
Do:  09:00 – 17:30
Vr:   09:00 – 17:30
Za:   10:00 – 16:00
Zo:   gesloten

Eén reactie

  1. Nel en Ron zijn de besten!
    Nel en Ron hebben op een geweldige manier onze trouwdag in foto’s vastgelegd! Beiden zijn zo meegaand en helpen alles zo soepel te laten verlopen! Hun foto’s zijn adembenemend! Door hun persoonlijkheden stellen zij iedereen op hun gemak – mijn bruidsfeest en familie waren dol op hen! Heel erg bedankt voor het tot een sprookje maken van onze dag en voor de geweldige foto’s!

    Spaay Fotografie review weddingfair trouwfoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.