Spaay Fotografie

Spaay Fotografie

Oh - Hey you!

Welkom bij Spaay Fotografie,

Heb je trouwplannen en bezoek je de WeddingFair om inspiratie op te doen? Kom dan zeker even langs in onze stand! We vinden het leuk om kennis met je maken, ons werk te laten zien en er van alles over vertellen.

Al meer dan 30 jaar is Spaay Fotografie een begrip in kwaliteit en creativiteit. Onze ervaring is dat elke trouwdag anders verloopt, wij zijn betrokken en gaan vakkundig te werk. Met veel passie en humor leggen wij de allermooiste momenten vast. De intieme sfeer, spontane gebeurtenissen en unieke details. Dankzij de schitterende foto’s en/of een videoreportage hebben jullie een tastbare herrinering van deze speciale dag om nog samen vaak opnieuw beleven!

Neem alvast een kijkje op onze website om een indruk te krijgen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze fotostudio in Capelle aan den IJssel. Je kunt allerlei verschillende trouwalbums bekijken en bespreken we jullie wensen.

Graag tot ziens!
Ron & Nel Spaay

Spaay Fotografie

Fascinatio Boulevard 1130
2909 VA Capelle aan den IJssel

010 – 202 4963

Openingstijden

Ma: gesloten
Di:   09:00 – 17:30
Wo: 14:00 – 17:30
Do:  09:00 – 17:30
Vr:   09:00 – 17:30
Za:   10:00 – 16:00
Zo:   gesloten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here