Special Edition Photography

Special Edition Photography

Oh - Hey you!

Welkom bij Special Edition Photography,

Mijn naam is Marieke, en ik heb het voorrecht om bijzondere momenten in het leven van mensen vast te leggen.

๐— ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐˜๐˜๐—ผ’๐˜€,

“Life is about moments. Don’t wait for them, create them,” en “You donโ€™t take a photograph, you make them,” vormen de kern van mijn benadering van fotografie.

Ik geloof sterk in het actief creรซren van waardevolle momenten en het vastleggen van echte emoties. Elke foto die ik maak, vertelt een verhaal en brengt de unieke schoonheid van dat moment tot leven.

Het fotograferen van bruiloften is voor mij meer dan alleen werk; het is een passie. Ik voel me bevoorrecht om de liefde en vreugde tussen twee mensen te mogen vastleggen op een van de belangrijkste dagen van hun leven. Mijn doel is om niet alleen beelden te maken, maar herinneringen te creรซren die een leven lang meegaan.

Mijn stijl kan worden omschreven als authentiek, emotioneel en artistiek. Ik streef ernaar om de ware essentie van jullie liefde en de unieke sfeer van jullie huwelijksdag vast te leggen.

๐— ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฐ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ ๐—ถ๐˜€ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—น, ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐˜‚๐—น๐—น๐—ถ๐—ฒ ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ณ๐—ฑ๐—ฒ๐˜€๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ถ๐˜€ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฐ๐—ฎ๐—ป๐˜ƒ๐—ฎ๐˜€.

Ik nodig jullie uit om mijn portfolio te verkennen en mijn eerdere werk te bekijken. Hopelijk kunnen jullie een glimp opvangen van de passie en toewijding die ik in elk project steek. Als jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf die jullie liefde op een authentieke en emotionele manier kan vastleggen, dan ben ik er graag om jullie te helpen.

Met vriendelijke groet, Marieke

Special Edition Photography

Anemoonstraat 81
7531DB Enschede

Openingstijden

Iโ€™d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horenโ€ฆ. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,ย  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.