SpinSpot360 videoplatform

Oh - Hey you!

Welkom bij SpinSpot360,

Ben je er klaar voor om jouw evenementervaringen naar een geheel nieuw niveau te tillen? Zoek niet verder: het Spinspot360 Videoplatform is hier om jou te verbazen! Met zijn geavanceerde technologie en meeslepende functies is het tijd om een ​​revolutie teweeg te brengen in de manier waarop je herinneringen vastlegt.

Ontketen de kracht van 360°

Met onze SpinSpot360 ​​kun je vanuit elke hoek prachtige video’s maken. Zeg vaarwel tegen traditionele fotocabines die jouw creativiteit beperken en omarm de opwindende mogelijkheden van een volledige 360°-ervaring. Of het nu een bruiloft, bedrijfsevenement of feest gaat, jouw gasten zullen genieten van de sensatie van het vastleggen van momenten als nooit tevoren.

360-videoplatforms zijn de meest trendy evenementenbooths die er zijn. Onze 360-SpinSpot legt de hele ervaring vast en creëert ultra-high-definition video’s met een toegevoegd overlayfilter en slow-mo-boemerangeffect, die allemaal worden gehost in jouw eigen online galerij en kunnen worden gedeeld met wie je maar wilt.

SpinSpot360 videoplatform

Verhuur door heel Nederland

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.