Stefan van Beek Fotografie

Oh - Hey you!

Welkom bij Stefan van Beek fotografie,

Mijn missie is geslaagd als jullie met een big smile of traan van ontroering door het fotoalbum bladeren en jullie dag herbeleven en alle herinneringen weer bovenkomen. Ik sta jullie bij met mijn persoonlijke aanpak, denk graag met jullie mee en word blij van pure foto’s waar jullie emoties vanaf spatten. Een beeld waarop je ziet dat jullie elkaar liefhebben op jullie dag is onbetaalbaar. Het zet de tijd even stil en neemt je terug naar het moment. Dat is de kracht van fotografie. 

Jullie verhaal leg ik vast in documentair / journalistieke stijl. Geen geposeerde foto’s, maar echte momenten. Die foto’s gun ik jullie ook! 

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie verhaal en wil jullie graag beter leren kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek op een van de trouwbeurzen!

Bij mij moet je zijn voor

Stefan van Beek Fotografie

Leiderdorp

Info of afspraak

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.