Tessa van Huissteden Fotografie

Tessa van Huissteden Fotografie

tessa van huissteden droombluift trouwfotograaf weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Tessa van Huissteden, Trouwfotograaf,

Allereerst: wat leuk dat je mijn pagina bezoekt! De reden daarvan is zeer waarschijnlijk dat jij en je partner trouwplannen hebben. Gefeliciteerd! De tijd van inspiratie opdoen en een draaiboek maken voor de grote dag is aangebroken. Jullie bereiden je voor op een droombruiloft. De gebeurtenis die de boeken in gaat als de mooiste dag van jullie leven.

De droombruiloft waar jullie naar uitkijken, leg ik vast op een spontane, pure en creatieve manier met oog voor detail. Ik mis geen enkel belangrijk moment, zodat jullie achteraf volledig kunnen nagenieten van die prachtige dag. En de kans is groot dat jullie momenten terugzien, die jullie op de dag zelf misschien gemist hebben. Hoe leuk is dat? Verrassing!

Hier op deze pagina staat een kleine impressie van mijn werk. Ik nodig je uit om vooral even mijn stand te bezoeken om net even wat meer te zien en kunnen we vrijblijvend kennis maken.

 

FAQ

Als fotograaf ben ik de hele dag aanwezig op jullie bruiloft. Het is dus belangrijk dat er een klik is tussen ons. Jullie kunnen vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen, zodat wij elkaar leren kennen.

Aan de hand van dit gesprek ontvangen jullie een passende offerte en bepalen jullie of ik jullie trouwdag ga vastleggen.

Als jullie voor mij kiezen als fotograaf voor jullie bruiloft, dan ontvangen jullie een factuur voor de aanbetaling. Zodra de aanbetaling van 30% is voldaan, staat jullie datum vast in mijn agenda.

Tessa van Huissteden Fotografie

Den Haag / Leidschenveen

Info of afspraak

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.