The color pink photography

The color pink photography

Oh - Hey you!

Welkom bij The color pink Photography

Leuk dat jullie bijna gaan trouwen. Een mooie periode van voorbereiding breekt nu aan. Ik weet nog van mijn eigen huwelijk, dat ik heel wat magazines, internet was er nog niet, aan het napluizen was. Inspiratie en ideeën opdoen.

Als fotograaf binnen de trouwfotografie heb ik al heel veel ervaring, inspiratie en ideeën opgedaan. Met dezelfde passie en liefde, die ik jaren geleden in mijn eigen huwelijk stak, stop ik ook in die van jullie.
Ik denk met jullie mee, help jullie waar nodig, maar sta zeker ook open voor jullie ideeën en wensen. Zo maken we er samen een onvergetelijke dag van met prachtige herinneringen.

Groetjes Judith Litjens

FAQ

Geen zorgen. Ik kom met een koffer vol fotoapparatuur. Mocht onverhoopt mijn camera er mee stoppen, dan ga ik meteen door met mijn tweede camera. Gelukkig is dit in al die jaren nooit gebeurt.

Nee hoor. De pakketten op mijn website geven je een idee wat er mogelijk is en wat de kosten zijn. Hebben jullie aanvullende wensen? Of gewoon minder uren nodig? Dan pas ik dat allemaal aan.

Ik ook niet. 95% van de foto’s zijn lekker spontaan gemaakt. Ik zorg dat jullie je op je gemak voelen.

The color pink photography

Brabantstraat 22
5408PS Volkel

Openingstijden

Vul het contactformuliertje in op deze agina. Ik neem z.s.m. contact met je op om een persoonlijke afspraak te plannen.

4 reacties

  1. Keurig op tijd op de afgesproken locatie. Heel blij met de foto’s. Zeer vriendelijk. Nam alle tijd om ons op ons gemak te stellen en was de hele dag bijna onzichtbaar, zonder dat ze ook maar 1 moment heeft gemist. Wat een gezellige en fijne fotograaf

  2. Topper
    Judith heeft onze bruiloft gefotografeerd. Buiten het feit dat het geweldige foto’s zijn geworden die in een verhaal heel de dag vertellen, is ze ook heel relaxed. We kregen op de trouwdag zelf te horen dat de shootlocatie niet door kon gaan. Hoe snel Judith dan schakelt en onze zorgen uit handen neemt. Topper ben je.

  3. Top fotograaf
    Wat zijn wij blij met Judith. Top foto’s en een super lieve fotograaf, die ons volledig in onze waarde liet. Dank je wel.

  4. Judith je bent een topper we hebben topfoto,s ,mede dankzij jou hebben we een superdag gehad ,veel gelachen en lekker ongedwongen ,we hadden niet anders gewild.
    Liefs Harry en Colinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.