Tiggelman Dance & Events

Tiggelman Dance & Events

tiggelman openingsdans weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Tiggelman Dance & Events,

De naam ‘Tiggelman’ staat al jaren garant voor een heerlijk avondje uit waarin dansen centraal staat. Na de verhuizing van de dansschool zijn we verder gegaan onder de naam Tiggelman Dance & Events. De derde generatie Tiggelman staat inmiddels op de dansvloer, want vanaf 2000 worden de lessen met veel plezier door dochter Renate. Ook zij weet gezelligheid te combineren met lessen van goede kwaliteit.

Gaan jullie trouwen en je hebt nog geen openingsdans?

Dan zijn er verschillende mogelijkheden hoe wij jullie kunnen helpen. U kunt een reguliere danscursus bij ons volgen, deze starten in januari en in september of je kunt privélessen nemen.

Alles is mogelijk , wil je voor jullie openingsdans een standaard Foxtrotje
(Quickstep) , Salsa, Dirty dancing, een eigen nummer of juist spetterende openingsdans op een eigen nummer of juist iets wat je op you tube hebt gezien, alles kan, niks is te gek voor ons!!! Eventueel een mix voor uw dans maken kunnen wij ook, voor maar € 25,- heb je je eigen dance mix voor jullie openingsdans!

Kortom, wij maken,samen met jullie , de openingsdans op maat!

Tiggelman Dance & Events

Ambachtenlaan 1, 4813 HA Breda

Info en Afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.