Travel Counsellor – Joke Kosters

Travel Counsellor – Joke Kosters

travelcounsellors bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Travel Counsellor Joke Kosters,

Leuk je te ontmoeten!

Beste honeymooner, reiziger,

Reizen is mijn passie, binnen Nederland, Europa en (vooral ook) de rest van de wereld. Reizen is me – letterlijk – met de paplepel ingegoten: Als 6 weken oude baby vertrok ik met mijn ouders naar Nigeria en Ghana om 10 jaar later, via een rondreis door Europa, weer naar Nederland terug te keren. Inmiddels heb ik zo’n 50 verschillende landen bezocht en in rond gereisd, waarvan sommige zelfs meerdere keren.

“Het onbekende”, de verschillende culturen en landen waarmee je door het reizen in aanraking komt, vind ik fascinerend. Die verwondering vind ik het grootste cadeau. En dat cadeau geef ik graag door aan u.

Mijn reiservaring en mijn passie vormen de ideale combinatie om jouw (droom)huwelijksreis te verwezenlijken. Mijn persoonlijke ervaring, doorzettingsvermogen, klantgerichtheid en oog voor detail maken dat jullie je kunnen verheugen op de beste reismogelijkheden en de mooiste vakanties. Zo hoef je je niet druk te maken over het bedenken, uitzoeken en boeken van een jullie huwelijksreis.

Tot slot noem ik een paar favoriete bestemmingen:

* Zuidelijk Afrika: safari, spannend en indrukwekkend;
* Costa Rica: afwisselend, avontuurlijk en prachtige natuur;
* De Elzas, een prachtig stukje Frankrijk met de prachtige plaatsjes, de lekkere wijnen en kleurige geraniums;
* New York: “the city that never sleeps”.

ik sta voor jullie klaar!

Jouw persoonlijke reisadviseur, Travel Counsellor Joke Kosters

travelcounsellor joke kosters bij weddingfair huwelijksreis

Travel Counsellor – Joke Kosters

Voorburg

Info en afspraak

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen!

2 reacties

  1. Super!
    Beste Hugo,

    Wat geweldig dat jullie zo genoten hebben, dat is precies natuurlijk ook de bedoeling ontzorgd op reis en genieten maar!

    Ik ontwikkel overal ter wereld reizen aan. Voor Honeymoonwaardige trips zoals bijvoorbeeld Belize, Jamaica en meer avontuurlijk: Costa Rica, stuk voor stuk geweldige bestemmingen.
    Of een prachtige bestemming als Mauritius en de Malediven, en niet te vergeten Thaland. Dit zijn voorbeelden, er zijn nog zoveel mogelijkheden voor een onvergetelijke reis.

  2. We hebben genoten van een fantastische huwelijksreis. De meest authentieke en rustieke locatie, zo dicht mogelijk bij de natuur, maar toch super ingericht en luxueus. We werden verzorgd door een geweldig team: gidsen, gastheren en al het personeel was boeiend, behulpzaam en goed gezelschap. Fantastische dieren in het wild met sympathieke begeleiding. We hebben genoten van wandelen en kanoën, en vooral van het ontmoeten van Mitch, het nijlpaard! Allemaal heel erg bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.