Travelcounsellor Marlies | Huwelijksreis

Leuk je te ontmoeten!

Welkom bij Marlies Nieuwmeijer, Reisexpert,

Wat kan ik voor jou betekenen?
Ik stel de reis samen zoals je deze graag zou willen hebben en vul deze aan met bruikbare tips en verrassende elementen. Voor, tijdens en na je reis ben je voorzien van persoonlijke assistentie. Je kunt zorgeloos genieten van een uitstekend verzorgde vakantie. In de lijn van een personal trainer, personal shopper, personal assistant mag een persoonlijke reisadviseur zeker niet ontbreken. Vanaf nu laat je het denk- en puzzelwerk gewoon aan mij over.

…π’Šπ’Œ π’—π’†π’“π’Œπ’π’π’‘ π’ˆπ’†π’†π’ π’“π’†π’Šπ’›π’†π’ π’Žπ’‚π’‚π’“ π’ˆπ’†π’†π’‡ 𝒋𝒆 𝒅𝒆 π’Žπ’π’π’Šπ’”π’•π’† π’‰π’†π’“π’Šπ’π’π’†π’“π’Šπ’π’ˆπ’†π’…

Vertel mij je wensen en voorkeuren, waar je interesses liggen en wat je graag wilt zien en doen. Met die informatie ga ik aan de slag om je droomreis samen te stellen, daarbij werk ik met betrouwbare Nederlandse en internationale reisorganisaties en met lokale specialisten.
Daarnaast beschik ik over een uniek hotelreserveringssysteem, zodat ik altijd maatwerk kan leveren. Dat bespaart je veel tijd en je reis wordt leuker en completer. Ik denk met je mee en kom met creatieve ideeΓ«n. Alle voorbereidingen neem ik je uit handen. Geen vakantiestress!

𝑯𝒆𝒕 π’†π’π’Šπ’ˆπ’† π’˜π’‚π’• 𝒋𝒆 𝒛𝒆𝒍𝒇 𝒉𝒐𝒆𝒇𝒕 𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒆𝒏
π’Šπ’” π’ˆπ’†π’π’Šπ’†π’•π’†π’ 𝒗𝒂𝒏 𝒅𝒆 𝒗𝒐𝒐𝒓𝒑𝒓𝒆𝒕 𝒆𝒏 𝒋𝒆 π’Œπ’π’‡π’‡π’†π’“ 𝒕𝒆 π’‘π’‚π’Œπ’Œπ’†π’!

Travelcounsellor Marlies | Huwelijksreis

Lisse

Afspraak of informatie?

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,Β  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.