Trouwfotomakerij

Oh - Hey you!

De trouwdag is een van de belangrijkste dagen in jullie leven. Wij zorgen dat het er eentje wordt om in te lijsten. Letterlijk.

Trouwfotomakerij – dat is twéé fotografen die jullie dag vastleggen zoals het gebeurt. Geen overdreven geposeer, wij doen ons werk zo onopvallend mogelijk. Zo ontstaat een verslag van hoe jullie je voelden, wat jullie deden en wie er bij jullie waren op die speciale dag. En niet te vergeten: hoe móói jullie waren!

Je kunt ons boeken vanaf 6 uur fotografie, tot de héle dag om echt álles vast te leggen van jullie trouwdag. Kijk vooral ook op onze website om te zien wat er allemaal mogelijk is.

We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten op een Weddingfair trouwbeurs, of bij een geheel vrijblijvende kennismaking bij jullie thuis!

FAQ

Hoeveel foto’s jullie uiteindelijk zullen krijgen is niet exact te zeggen, maar je kunt rekenen op tussen de 500 en 700 foto’s voor een reportage die de hele dag duurt.

Onze stijl is om jullie en de bruiloftsgasten te fotograferen zoals jullie zijn. We kunnen wel stellen dat we in staat zijn jullie in no-time ontspannen voor de lens te krijgen, óók bij het maken van de “officiële” foto’s.

De sneak-peek binnen 24 uur(!) en álle foto’s binnen 3 weken.

Trouwfotomakerij

Bollenhof 9
Uitgeest 1911 DW

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.