Trouwshoot | Stefan Segers

Oh - Hey you!

IK BEN STEFAN SEGERS
Mijn liefde voor fotografie is begonnen bij modelfotografie omdat je daar erg veel creativiteit moet gebruiken om elke keer weer een origineel resultaat te krijgen. Daarnaast ben ik families gaan fotograferen waarbij de momenten en spontaniteit erg belangrijk zijn.

Uiteindelijk gingen vrienden trouwen en wilden ze geen standaard trouwfotograaf inhuren. Ze wilde gewoon hun dag herbeleven, en hadden iemand nodig die hun er prachtig uit kon laten zien.

DIT WAS JULLIE TROUWDAG!
Door mijn intuïtie te volgen en te spelen met licht en compositie, leg ik jullie dag op een creatieve manier vast. Ik maak trouwfoto’s waar jullie je leven lang van kunnen genieten. Ik leg de dag vast zoals het was en pak de serieuze momenten maar ook de grappige momenten. Van het moment dat jullie je voorbereiden in de ochtend tot het einde van het feest.

Mijn stijl van fotograferen geeft het volledige verhaal van jullie trouwdag op een spontane manier vol emoties weer. Elk jaar krijgen de foto’s meer waarde!

FAQ

Ik ben als fotograaf gestart in 2008 met het fotograferen van bruiloften en families. Sinds die tijd meer dan 300 bruiloften gefotografeerd.

Tijdens het intakegesprek hebben we het niet alleen over de bruiloft, maar wil ik ook van alles van jullie weten en vertel ik ook over mezelf. Op deze manier kom we er snel achter of ik goed bij jullie pas.

Als fotograaf ben ik een hele dag bij de bruiloft om het verhaal van begin tot einde vast te kunnen leggen. Dat is bij mij tussen 8-18 uur

Trouwshoot | Stefan Segers

Javalaan 35
2721 KA Zoetermeer

Openingstijden

Maandag – Zaterdag:  
09:00 – 18:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.