Wedding Moodboard Inspiratie

Oh - Hey you!

Welkom bij de Moodboard Inspiratiestand,

Misschien wil je een moodboard maken voor elk element van je bruiloft. Op de beurzen van WeddingFair vind je een ruime stand met allerlei verschillende moodboards. Die kun je downloaden op je telefoon (het is gratis) Daarbij vind je een uitleg van de achtergrond van het moodboard. Daarna kun je thuis zelf aan de slag met een of meerdere moodboards voor jouw wedding!

π˜Ώπ’π™¬π’π™‘π’π™–π’… 𝒐π™₯ 𝙙𝒆 π’ƒπ™šπ’–π™§π’” 𝒋𝙀𝒖𝙬 𝙛𝒂𝙫𝒐 π’Žπ™€π’π™™π’ƒπ™€π’‚π™§π’…π™¨ 𝙒𝒆́𝙩 π™ͺπ’Šπ™©π’π™šπ’ˆ (𝙝𝒆𝙩 π™žπ’” π’ˆπ™§π’‚π™©π’Šπ™¨)

Een moodboard is een hulpmiddel waarmee je het grote geheel van jouw wedding styling overziet. Het helpt je te zien hoe elementen samen-werken en te bepalen of jouw verschillende ideeΓ«n met elkaar in balans zijn. Moodboards kunnen digitaal of fysiek zijn. Digitaal kun je een moodboard maken op applicaties zoals word of photoshop. Als alternatief kun je een fysiek bord maken met geprinte ideeΓ«n en tijdschriftknipsels. Een moodboard kan veranderen en aanpassen naarmate het bruiloftsontwerp zich ontwikkelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,Β  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.