Wedding Stories Fotografie

Wedding Stories Fotografie

wedding storires fotografie weddingfair

Oh - Hey you!

ULLIE GAAN TROUWEN!

Super leuk!
Maar ook best spannend, toch?! Ik wil jullie ontzorgen als fotografe. Jullie zitten waarschijnlijk al in een carrousel van dingen die geregeld moeten worden. De locatie, ceremoniemeester, de jurk, het pak, de ringen en ga zo maar door. Alle energie die jullie in deze dag stoppen mag niet vergeten worden en daar zal ik jullie bij helpen. De bedoeling is dat jullie volop gaan genieten van DE DAG. Professionals zijn ingehuurd om jullie te ontzorgen en iedereen heeft zijn taak. Als trouwfotograaf help ik om het fotograferen zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Mijn doel is om het VERHAAL van jullie trouwdag op een journalistieke manier te vertellen door middel van mijn foto’s. Op jullie trouwdag beweeg ik me tussen de mensen als een van de gasten. Ik maak een praatje met iedereen en zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen in de buurt van de camera. Niemand hoeft te poseren. Ik geloof juist in spontaniteit, wanneer mensen zich zelf zijn. Dat zijn de mooiste en de puurste beelden.

WIJ ZIJN EEN MATCH ALS

* Jullie houden van spontane, tijdloze beelden
* Jullie hebben gevoel voor humor en zijn niet bang om deze ook te laten en zien en laten vastleggen op de foto’s
* Jullie opzoek zijn naar iemand die de dag vast legt zoals hij echt is, met echte emoties op een authentieke en creatieve manier
* Het belangrijk is voor jullie om een gezellige en spontane persoon als fotograaf te hebben op jullie bruiloft

Heb ik jullie enthousiast gemaakt?
Ik leer jullie graag kennen in een kennismakingsgesprek. Ik kan niet wachten jullie verhaal te mogen vertellen met mijn foto’s!

Met hartelijke groet,

Kristyna

Wedding Stories Fotografie

A. Mauvestraat 105
Schagen 1741JD

Informatie aanvragen

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.