Where is my kitchen now

Oh - Hey you!

Welkom bij Where is my kitchen now,

Bij Where Is My Kitchen Now houden we vooral van lekker eten. Lekker en gezond! En dat gezond eten ook heel lekker kan zijn delen we graag met anderen.

Wij maken alles zelf, van de mayonaise tot de ketchup van de bouillon tot de pasta-sauzen, kant en klaar komt er bij ons niet in! Vers en zoveel mogelijk uit de regio, en dat proef je zeker terug in onze maaltijden!

π™‹π’“π™žπ’—π™–π’•π™š π˜Ώπ’Šπ™£π’Šπ™£π’ˆ π‘Ύπ™–π’π™ π’Šπ™£π’ˆ π‘«π™žπ’π™£π’†π™§ π˜½π’–π™›π’‡π™šπ’•π™©π’†π™£ 𝙇𝒖𝙣𝒄𝙝𝒆𝙨 π™ƒπ’Šπ™œπ’‰ π‘»π™šπ’‚ π‘―π™–π’‘π™Ÿπ’†π™¨ π˜Όπ’Žπ™ͺπ’”π™šπ’”

Omdat wij alles zelf maken kunnen we ook heel goed rekening houden met speciale wensen. Of het nou gaat om smaak of om een allergie, beide is voor ons eenvoudig op te lossen, we weten namelijk exact welke ingrediΓ«nten we gebruiken en meestal ook nog waar ze vandaan komen! Het liefste uit de regio, maar helaas is dat niet altijd mogelijk…

Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door lekker eten. Intense pure smaken van de hoogste kwaliteit. Geen ingewikkelde gerechten, maar heel puur, heel eenvoudig, gewoon heel erg lekker! Ik kan overal koken, hoe groot of klein de keuken ook is, samen met u stellen we het menu op.

Ik zorg voor het eten, u zorgt voor het gezelschap en samen maken we er een topavond van!

Laurens Liezenberg

Β 

Where is my kitchen now

George Gershwinlaan 449, 1082 MT Amsterdam

Info en afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,Β  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.