World White Weddings | Trouwfotografen

World White Weddings | Trouwfotografen

world white weddings bruidsreportage weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij World White Weddings,

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Spontaniteit, humor, emoties, oog voor detail, het net even iets anders willen dan wat gewoon is. Kunnen jullie jezelf vinden in de bovenstaande woorden dan zijn jullie een bruidspaar naar ons hart! Bij jullie bruiloft horen natuurlijk geweldige foto’s die jullie plezier, geluk en liefde vangen tijdens de dag.

Sinds 2018 zijn we ons verder gaan specialiseren op trouwgebied en zijn we naast de bruidsfotografie ook bewegend beeld gaan maken voor onze klanten in de vorm van een sfeerfilm. Een totaal vernieuwend concept waarbij we allebei zowel fotograferen als filmen voor een nog completere weergave van jullie trouwdag.

Bij ons moet je zijn voor

World White Weddings | Trouwfotografen

Windtunnelkade 8

1059 BZ Amsterdam

Openingstijden

We werken op afspraak en ontvangen je graag in onze studio.
Vul het formuliertje op deze pagina in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.