Your Moments Fotografie

Oh - Hey you!

Welkom op mijn pagina bij Wedding Fair

Ik ben Yamina, 31 jaar en kom uit het gezellige Brabantse Breda.
En ik loop al wat jaren mee in de trouwfotografie en als mijn klanten mij zouden moeten beschrijven zouden hun woorden zijn: spontaan, vrolijk& creatief!
Bij iedere bruiloft probeer ik alles er uit te halen, me zo snel mogelijk te mengen tussen alle daggasten zodat ik ongedwongen en pure beelden kan schieten zodat dat mensen er ergen in hebben.

𝘔𝘪𝘫𝘯 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘳 𝘮𝘰𝘰𝘪𝘴𝘵𝘦 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵?
” 𝘑𝘦 𝘸𝘢𝘴 𝘦𝘳, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘰𝘰𝘬 𝘸𝘦𝘦𝘳 𝘯𝘪𝘦𝘵”

Ik ben een fotograaf die echt mee denkt.
Tijdens een vrijblijvend gesprek nemen we de plannen die al bekend zijn alvast door. Ik probeer in ieder opzicht goed mee te denken, door mijn ervaring in de afgelopen jaren heb ik heel wat kennis opgestoken en deel ik deze graag met mijn klanten. Zo zorgen we samen voor een hele mooie trouwdag!
Zo kan je denken aan trouwlocaties, verschillende fotolocaties maar ook mee denken wat betreft de first look & lichtomstandigheden

Bij mij moet je zijn voor

Your Moments Fotografie

rechterenstraat 47
breda 4834LT

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00
Weekenden op afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.