In de echt – Babs

In de echt – Babs

in de echt trouwambtenaar Cornelie trouwen bruiloft trouwbeurs

In de echt I Trouwambtenaar

Gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie gaan trouwen en de sprong wagen!
Vier het leven

Welkom! Ik ben Cornelie. Als trouwambtenaar zorg ik dat jullie trouwdag een ‘once- in – livetime’- gebeurtenis wordt. Waar de liefde en warmte van afspat. Waar  jullie en jullie familie en vrienden met een blij gevoel op terug zullen kijken.

Jullie verhaal

Om van jullie trouwdag echt een feest te maken, luister ik goed naar jullie verhaal. Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wat verbindt jullie en wat maakt jullie tot een uniek stel?  Tijdens het voorgesprek komen er soms ontroerende of verrassende zaken naar boven. Dat alles zet ik om in een levendige, luchtige speech, waarin humor zeker niet ontbreekt!  

Ik maak graag gebruik van informatie van getuigen, ouders of vrienden. Er komen dan net andere verhalen boven. En dat maakt het nog persoonlijker! Zijn er dierbaren die speciaal genoemd moeten worden, dan sta ik daar bij stil op de manier die bij jullie past.

Inmiddels heb ik meerdere ceremonies mogen leiden met stellen vanuit verschillende culturele achtergronden. Tijdens mijn speech licht ik er enkele highlights uit. Dat verbindt en verrijkt. 

Ik ben de trouwambtenaar die:

  • met humor, de juiste snaar weet te raken
  • door goed te luisteren, de juiste inschatting maakt wat bij jullie past
  • de input van vrienden of ouders heel waardevol vind
  • vanuit ervaring, praktische tips kan geven
  • een persoonlijk aandenken meegeeft op de trouwdag.

 

Kortom: het is elke keer een eer om een bruidspaar te mogen trouwen; dus ook jullie!

Cornelie Smilde

Mensen omschrijven mij als spontaan, geïnteresseerd en energiek. Iemand die vriendelijk, vertrouwd en met de nodige charme en humor over komt. Omdat trouwen mijn ‘core-business’, is het natuurlijk aardig om te weten dat ik zelf al heel wat jaren gelukkig getrouwd ben!

En voor de zekerheid: diversiteit en inclusie vind ik belangrijk. Het maakt mij niet uit wie je bent en op wie je valt. Samen de liefde vieren, daar gaat het om!

Waarom ben ik trouwambtenaar geworden?
Ik geniet enorm als ik zeer uiteenlopende en verschillende bruidsparen met mijn ‘performance’ een stralende dag kan bezorgen.
En bovendien: ik kom op de prachtigste locaties, ik ‘werk’ in een feestelijke omgeving en tref altijd blije mensen. Wie krijgt daar nu geen energie van! 

Graag ontmoet ik jullie op de Weddingfair om nader kennis te maken! Of neem alvast een kijkje op mijn website

Kosten

Als ik jullie trouwambtenaar mag zijn, reken ik een vaste prijs van € 655,– (excl. eénmalige reiskosten van 0,25 cent per km). 

 

In de echt – Babs

Ik ben beschikbaar in alle provincies en op elke denkbare plek.

 

Info of afspraak?

Ik hoor graag van jullie.

Vul het formuliertje op deze pagina in en ik neem zsm contact met jullie op!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.