In de echt – Babs

In de echt – Babs

in de echt trouwambtenaar Cornelie trouwen bruiloft trouwbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Trouwambtenaar “In-de-echt”

Gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie gaan trouwen!
Graag vertel ik, Cornelie, wat ik als zelfstandig trouwambtenaar voor jullie kan betekenen.

‘Vier het leven en haal eruit wat erin zit’, dat is mijn motto.
Ik zorg dat jullie trouwdag een heel bijzondere dag wordt, met een lach en een traan. Een dag waarop iedereen getuige is van de magie van jullie liefde voor elkaar!

“Vier het leven”

Om van de grote dag een feest te maken, focus ik me op jullie om jullie goed te leren kennen. Wat maakt jullie als persoon bijzonder en wat in combinatie met elkaar? Ik zorg voor een ontspannen ceremonie. Luchtig en met de nodige humor om jullie als stel te typeren. En serieus op momenten waar dat nodig is zoals bij het uitspreken van het JA-woord.

Voor wat extra verrassing maak ik ook graag gebruik – met toestemming uiteraard – van informatie van getuigen en/of jullie ouders. Daardoor komen er net nog wat andere verhalen boven, die jullie misschien al vergeten waren. De muziek die jullie kiezen, gebruik ik vaak in mijn speech. Teksten kunnen veelzeggend zijn. Ook vraag ik altijd of een dierbaar iemand nog speciaal genoemd moet worden.

In de echt – Babs

Ik ben beschikbaar in alle provincies en op elke denkbare plek.

Info of afspraak?

Ik hoor graag van jullie.

Vul het formuliertje op deze pagina in en ik neem zsm contact met jullie op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.