Edelsmid Frentz

Oh - Hey you!

Waardevol sieraad met liefde gemaakt

Ik creëer sieraden die een verhaal vertellen.

Edelsmid Frentz bespreekt zorgvuldig jouw wensen en heeft de apparatuur en kennis in huis om jouw trouwringen volledig naar wens te maken.

Stuk voor stuk zijn ze bijzonder, de sieraden die Edelsmid Frentz maakt. Bijzonder in vorm, door de stenen die je tegemoet fonkelen én omdat ze speciaal voor jou  worden gemaakt. Trouwringen, bruidssieraden of gewoon iets om jezelf mee te verwennen. Jouw wensen worden vertaald met zijn jarenlange ervaring in het vervaardigen van sieraden van edelmetalen, in een persoonlijk, exclusief sieraad. Een gravure maakt het sieraad helemaal af.

Maak jullie ringen zelf en in een workshop bij Edelsmid Frentz!

Wil je het nog persoonlijker maken, dan kun je bij André zelf aan de slag tijdens een workshop.

Bij ons moet je zijn voor

Edelsmid Frentz

Langeven 17 • 6598 MD • Heijen

Vul het formuliertje op deze pagina in voor meer info of om een afspraak te maken

Openingstijden

Je bent ook ´s avonds en in het weekend welkom. Het atelier is een expositie ruimte waar ik je direct kan adviseren. In overleg kan ik ook naar je toe komen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.