Atelier Munro

Oh - Hey you!

Welkom bij Atelier Munro,

Atelier Munro is het in Amsterdam gevestigde made-to-measure merk, dat de moderne ambitieuze man weer persoonlijk kleedt. Ze helpen bij het samenstellen van iedere denkbare garderobe met hun uitzonderlijke kleding op maat, die je zelf tot in het kleinste detail ontwerpt.

Bij Atelier Munro kunnen de bruidegom en zijn bruidsjonkers een volledige trouwpak op maat samen stellen. Alle door Atelier Munro gecreëerde ontwerpen zijn gemaakt van kwaliteitsstoffen uit de beste ateliers ter wereld en worden volledig op maat- en enkel op bestelling gemaakt.

Een leuke toevoeging van Atelier Munro is de Wedding Orientation Days waarbij grooms-to-be tijdens het oriëntatie event alles te horen krijgen over de verschillende mogelijkheden voor een trouwpak. Daarnaast zijn er Style Advisors aanwezig voor alle vragen én staat er champagne voor de mannen klaar!

Ons streven is uw hyper-flexibele garderobe te realiseren. In alle wenselijke stijlen waarmee je naast trouwpakken ook naadloos beweegt tussen huis, kantoor en thuiskantoor – gelaagd in esthetiek en vorm, waarmee je tijdens iedere gelegenheid op je best voor de dag komt. 

Bij ons moet je zijn voor

Atelier Munro

Flagshipstores vind je in

Amsterda, Beethovenstraat 9
1077 HM
Rotterdam, Meent 32-34
3011 JK



Openingstijden

Ma: 10:00 – 18:00
Di:  10:00 – 18:00
Wo: 10:00 – 18:00
Do:  10:00 – 18:00
Vr:  10:00 – 18:00
Za:   10:00 – 18:00
Zo:  12:00 – 17:00
En op afspraak

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.