Bedrijfscategorie: Trouwpak

De Stijlmeester

Heel Nederland

Onze thuisbasis is Groningen, en we hebben klanten door heel Nederland. Ze bezoeken ons in onze winkel, of wij komen bij ze thuis of op de werkvloer.

Wil je:
– Leren hoe je je imago en uitstraling kunt beïnvloeden met je kleren en je houding?
– Een interieurontwerp waardoor je je echt gaat thuisvoelen?
– Een maatpak of een trouwpak?

Dan ben je bij De Stijlmeester aan het juiste adres!
Zichtbaar maken wie jij bent

“Hoe het hoort en hoe het moet” is prachtig als uitgangspunt. Maar het gaat om jou en jij bent uniek. Dat maken we zichtbaar. In ons advies, in onze ontwerpen en in het maatpak dat we je helpen uitkiezen.

We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten: dat voel je. Jij bent op je gemak, en zult aangenaam verrast zijn met het resultaat.

Maak dus gebruik van ons feilloze gevoel voor kleur en stijl, zodat jij kunt uitstralen wie je bent op de manier die bij jou past.

Lees verder »

Dirk de Wit mode

Trouwpakken bij Dirk de Wit Mode

Trouwen. De mooiste dag van uw leven zou toch wel uw trouwdag moeten zijn. Dit brengt echter wel veel stress met zich mee omdat er zoveel geregeld moet worden. En dan ook nog dat trouwpak. Hoe ver van te voren moet dat geregeld worden en wat voor trouwpak moet het dan worden? Moet er een match zijn met de bruid, zal ik in een 2-delig of 3-delig kostuum verschijnen?

Dirk de Wit is een expert op het gebied van trouwpakken.

Samen met jou bedenken wij de mooiste combinatie voor de mooiste dag van jouw leven. Of het nou een casual combinatie is, een smart casual combinatie, een 2-delig pak, een 3-delig pak of zelfs een maatpak. Wij adviseren graag wat de mogelijkheden zijn en wat voor jou de juiste keuze is.

Lees verder »

2suit trouwpak op maat

2suit, de maatpakken specialist aan huis!
Zoekt u een mooi trouwpak, colbert, gilet, pantalon, mooi overhemd en zelfs nette schoenen op maat. U heeft de keuze uit een ruim assortiment kwaliteitsstoffen voor de juiste uitstraling. U kiest zelf alle details en style voor een uniek eindresultaat. Met het concept van 2suit is een pak met een perfecte pasvorm in een mooie kwaliteit betaalbaar.

Lees verder »

Henri’s Ladies & Gents

De belangrijkste dag uit jullie leven: je bruiloft. Uiteraard moet alles op deze dag piekfijn in orde zijn. De bloemen en corsages, lekker eten en drinken en natuurlijk dè perfecte outfit. Wij kunnen je hier bij helpen, vele bruidegoms hebben hun weg naar Henri’s al gevonden.
Je bruiloft is een heel persoonlijk iets, en daar hoort ook een persoonlijke outfit bij. Ga je in een driedelig pak? Of ben je geen pakkendrager, en zoek je een outfit met een kleine twist?

Lees verder »

Suits and Ties

Jij hebt je grote liefde gevraagd, of je bent gevraagd, en nu komt jullie grote dag eraan.
De grote vraag is wat voor trouwpak trek jij aan? Heb jij de perfecte maat? Wil je iets unieks?
Je loopt het risico om vlak voor de trouwdag in een “redelijk” passend pak aan te komen en wat blijkt? Je gasten dragen het zelfde…
Wil je echter een speciaal trouwpak, helemaal op jouw maat. Kom dan langs!

Lees verder »