Bedrijfscategorie: Trouwpak

Tailored The Digital Revolution of Bespoke Tailoring

??? ??????? ??????? ??????.

Our Mission: The Best Fit, for Everyone. Bespoke Patterns for Made to Measure Manufacturing. Made in Portugal, engineered in ??, ??, ??

Through Tailored’s revolutionary technology, Bespoke Tailoring is launched into the 21st century. Our cutting edge 3D scanning technology creates an avatar of your body, which we measure with great accuracy at over 48 points. Our powerful algorithm then generates a bespoke pattern, made specifically for you. We then fit and drape that pattern on your avatar, and consult with you on the result. After we agree to proceed, we produce the garment within 20 working days at our factory in Portugal – all at the price of regular Made to Measure. Experience it now.

Lees verder »

De Stijlmeester

Heel Nederland

Onze thuisbasis is Groningen, en we hebben klanten door heel Nederland. Ze bezoeken ons in onze winkel, of wij komen bij ze thuis of op de werkvloer.

Wil je:
– Leren hoe je je imago en uitstraling kunt beïnvloeden met je kleren en je houding?
– Een interieurontwerp waardoor je je echt gaat thuisvoelen?
– Een maatpak of een trouwpak?

Dan ben je bij De Stijlmeester aan het juiste adres!
Zichtbaar maken wie jij bent

“Hoe het hoort en hoe het moet” is prachtig als uitgangspunt. Maar het gaat om jou en jij bent uniek. Dat maken we zichtbaar. In ons advies, in onze ontwerpen en in het maatpak dat we je helpen uitkiezen.

We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten: dat voel je. Jij bent op je gemak, en zult aangenaam verrast zijn met het resultaat.

Maak dus gebruik van ons feilloze gevoel voor kleur en stijl, zodat jij kunt uitstralen wie je bent op de manier die bij jou past.

Lees verder »

New Tailor

NEW TAILOR is de kleermakerij in Amsterdam en Utrecht. Bij NEW TAILOR ben je aan het juiste adres voor maatkleding, voor zowel je business wear als voor je smart casual outfit. Bij NEW TAILOR kijken we eerst naar de man, dan naar het pak (of combinatie). Dat betekent dat we jou eerst beter willen leren kennen. Onder het genot van een espresso bespreken we vervolgens verschillende maakwijzen en welke stof er het beste bij jou past. Bij NEW TAILOR maken we alles volledig op maat. Het is een belevenis om een bezoek te brengen aan je eigen kleermake

Lees verder »

Dirk de Wit mode

Trouwpakken bij Dirk de Wit Mode

Trouwen. De mooiste dag van uw leven zou toch wel uw trouwdag moeten zijn. Dit brengt echter wel veel stress met zich mee omdat er zoveel geregeld moet worden. En dan ook nog dat trouwpak. Hoe ver van te voren moet dat geregeld worden en wat voor trouwpak moet het dan worden? Moet er een match zijn met de bruid, zal ik in een 2-delig of 3-delig kostuum verschijnen?

Dirk de Wit is een expert op het gebied van trouwpakken.

Samen met jou bedenken wij de mooiste combinatie voor de mooiste dag van jouw leven. Of het nou een casual combinatie is, een smart casual combinatie, een 2-delig pak, een 3-delig pak of zelfs een maatpak. Wij adviseren graag wat de mogelijkheden zijn en wat voor jou de juiste keuze is.

Lees verder »

2suit trouwpak op maat

2suit, de maatpakken specialist aan huis!
Zoekt u een mooi trouwpak, colbert, gilet, pantalon, mooi overhemd en zelfs nette schoenen op maat. U heeft de keuze uit een ruim assortiment kwaliteitsstoffen voor de juiste uitstraling. U kiest zelf alle details en style voor een uniek eindresultaat. Met het concept van 2suit is een pak met een perfecte pasvorm in een mooie kwaliteit betaalbaar.

Lees verder »

Henri’s Ladies & Gents

De belangrijkste dag uit jullie leven: je bruiloft. Uiteraard moet alles op deze dag piekfijn in orde zijn. De bloemen en corsages, lekker eten en drinken en natuurlijk dè perfecte outfit. Wij kunnen je hier bij helpen, vele bruidegoms hebben hun weg naar Henri’s al gevonden.
Je bruiloft is een heel persoonlijk iets, en daar hoort ook een persoonlijke outfit bij. Ga je in een driedelig pak? Of ben je geen pakkendrager, en zoek je een outfit met een kleine twist?

Lees verder »

Suits and Ties

Jij hebt je grote liefde gevraagd, of je bent gevraagd, en nu komt jullie grote dag eraan.
De grote vraag is wat voor trouwpak trek jij aan? Heb jij de perfecte maat? Wil je iets unieks?
Je loopt het risico om vlak voor de trouwdag in een “redelijk” passend pak aan te komen en wat blijkt? Je gasten dragen het zelfde…
Wil je echter een speciaal trouwpak, helemaal op jouw maat. Kom dan langs!

Lees verder »

Hoes Tailors

Hoes Tailors heeft ruim 70 jaar ervaring in trouwkostuums en maatpakken en is een begrip in Alkmaar en omgeving. Een maatpak uitzoeken is al een avontuur op zich, maar het ideale trouwpak vinden is natuurlijk al helemaal een belangrijke zoektocht! Bij Hoes Tailors vinden we dat de voorbereiding op je grote dag ook een leuke belevenis moet zijn, die bijdraagt aan de mooiste dag van je leven.

Samen met jou gaan we op zoek naar het ideale trouwpak, dat een mooie verrassing voor de bruid moet worden en een prachtig plaatje voor de fotograaf. En dat plaatje, daar zul je nog vaak tegenaan kijken. Dus gaan we er samen voor zorgen dat je trouwpak tot het laatste draadje perfect is. Leon Hoes, vijfde generatie van kleermakers in de familie, deelt graag zijn passie voor het perfect zittende trouwpak met jou.

Of je nu regelmatig een pak draagt of voor de eerste keer, voor een goed advies over kleuren, maten en stijl ben je bij Hoes Tailors aan het juiste adres voor een trouwpak op maat.

Lees verder »