Black Tie Gelegenheidskleding

Oh - Hey you!

Welkom bij Black Tie,

Strak in ‘t Pak

Een goede voorbereiding is het halve werk, niet alleen met een trouwjurk maar ook zeker met het pak voor de bruidegom. Het thema of de sfeer van jullie bruiloft staat centraal, is de sfeer chique, stijlvol, nonchalant, bohemien of klassiek? Vanuit daar kun je gaan kijken naar een pak. Zo past uiteindelijk het pak in het ‘perfecte plaatje’.

Dat perfecte plaatje is natuurlijk pas echt af als het pak goed staat bij de jurk, dus de oplossing daarvoor is om een foto of stuk stof van de jurk (bijvoorbeeld in een dichte envelop) mee te nemen zodat er goed kan worden gekeken naar de combinatie van het pak en de jurk. Het pak is net zo belangrijk als de jurk, vergeet dat niet! Dus begin op tijd met het zoeken naar jouw kostuum, begin ongeveer 3 maanden van te voren met een eerste afspraak zodat je nog alle keuzes en mogelijkheden hebt.

Voordat je een eerste afspraak maakt om in de desbetreffende winkel pakken te gaan passen, kun je natuurlijk online al goed oriënteren wat je mooi vindt. Want je eigen mening telt uiteindelijk het meest, jij gaat trouwen! Daarom is het ook slim om niet meer dan 3 a 4 personen mee te nemen met het passen. Hoe meer mensen, hoe meer meningen en dat is niet altijd even makkelijk.

Begin op tijd en blijf bij jezelf. Zo sta jij strak in ‘t pak op de grote dag!

Black Tie Gelegenheidskleding

Hinthamerstraat 170
5211 MV ‘s-Hertogenbosch

073 – 613 0131

Openingstijden

Ma: gesloten
Di:  09:00 – 18:00
Wo: 13:00 – 18:00
Do: 09:00 – 18:00 
Vr:  09:00 – 18:00
Za:   09:00 – 17:00
Zo:   gesloten

Donderdag avond alleen op afspraak

Eén reactie

  1. De crew van Black tie heeft mij geweldige trouwpakken van kwaliteit laten zien! Mijn trouwpak was vol opties en licht van gewicht, waardoor ik de hele nacht door kon dansen.
    Mijn bruid was ook helemaal weg van mijn trouwpak! Nogmaals bedankt team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.