De Kleermakers

De Kleermakers

De kleermakers, trouwpak uit Meppel bij WeddingFair

Oh - Hey you!

Stel je eens voor: je staat daar, stralend, in het perfecte trouwpak dat aan al je wensen voldoet. Kun je het je al voorstellen? Het lijkt misschien nog een verre droom, maar je bent eigenlijk dichterbij dan je denkt.

De eerste stap op weg naar jouw perfecte trouwpak is een afspraak maken bij De Kleermakers. Bij ons wordt niet alleen gezorgd dat je er perfect uitziet, maar we maken er ook één groot feest van!

In het levendige centrum van Meppel, slechts op 3 minuten loopafstand van gezellige terrassen, vind je De Kleermakers. Dé specialist op het gebied van maatwerk. Hier kun je in een ontspannen sfeer jouw droom trouwpak samenstellen.

Met meer dan 2000 stoffen, knopen, voeringen en stiksels is werkelijk alles mogelijk. Wij denken graag met je mee, kijken naar wat bij je past en zorgen ervoor dat het pak perfect op jouw maat wordt gemaakt. Of je nu droomt van een luchtig trouwpak voor in Italië, of een smoking voor een formele gelegenheid. Niks is te gek. Tot snel in de winkel!

FAQ

Dit kan al vanaf 779,- euro. Dit is volledig afhankelijk van het type stof, de maakwijze en of je een 2 of 3-delig pak laat maken. Houd er rekening mee dat de gemiddelde bruidegom gemiddeld tussen de 1400,- en de 2000,- euro uitgeeft.

Gemiddeld duurt dit 4-6 weken. Zorg ervoor dat je minimaal 3 maand voor tijd bij ons langs komt voor de eerste afspraak.

Bij ons moet je zijn voor

De Kleermakers

Zuideinde 8
Meppel 7941 GH

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag 9.30 – 17.00 uur

Mocht je niet kunnen tijdens de reguliere openingstijden? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op om een afspraak te maken op een ander moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.