Bedrijfscategorie: DJ Muziek

Superfuif Music & Entertainment

Best beoordeelde trouwleveranciers

“ Wat een topfeest”, Die DJ’s zijn cool”, Bedankt voor deze topavond”…
Dit horen wij vaak van onze tevreden klanten.

Superfuif Music & Entertainment staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Uw wensen staan voor ons centraal.
Superfuif adviseert en creëert. Wij denken graag mee in het gehele proces om het huwelijksfeest de mooiste dag van jullie leven te maken. Dit begint bij ons met een prettige kennismakingsgesprek op de zaak. Hier geven wij jullie al onze vertrouwen. Tot aan de grote dag hebben wij contact met de bruidsparen, de zogeheten “ puntjes op de i”.
Achteraf ontvangen wij altijd fijne beoordelingen en recensies. Kwaliteit staat bij ons bovenaan!

Lees verder »

DJ Productions

Let’s have a party!

Het allerbelangrijkste op een goed feest is natuurlijk de muziek! De juiste muziek bepaalt de sfeer op jullie bruiloft, waar alle vrienden nog lang over zullen napraten. En dat is precies wat je wilt. De perfecte mix die aanslaat bij alle gasten zodat iedereen zich kan vermaken.

Via internet, reviews en you-tube kom je erachter dat er heel veel keuze is. En op die keuzestress zit je nou net niet te wachten! Daarom neem je de tijd voor een persoonlijk gesprek, dan weet je gelijk of je een klik hebt. Als het gesprek in een goede sfeer verloopt en de DJ komt met suggesties die jouw hart raken is het veel makkelijker de juiste beslissing te nemen. Tenslotte is het jullie feest en wil je iemand aan de knoppen die je begrijpt én die uitvoert wat is afgesproken.

De openingsdans is altijd iets heel speciaals. Aan die muziekkeuze besteed je extra tijd en aandacht. Zorg daarom samen voor een goed pakkend nummer en bespreek je wensen met de DJ. DJ Productions bespreekt dit altijd in een persoonlijk gesprek. Wij geven advies over de avond indeling en delen onze jarenlange ervaring met toekomstige bruidsparen. We bespreken “The Do’s and don’ts” lettende op wat wel en wat niet kan tijdens de feestelijke avond. Het is de kennis en de kracht van een professionele DJ om van alle losse eindjes een totaalplaatje te maken zodat het bruidspaar zorgeloos kan genieten.

Een professionele DJ kan met elke genre en muziekstijl uit de voeten. Je hoeft niet over de muziek in te zitten want hij of zij zorgt voor een geslaagd feest! Vraag altijd om een persoonlijk gesprek, dan weet je gelijk of je een klik hebt.

Lees verder »

Dutch DJ World weddings

Dutch DJ world heeft voor elk evenement dé juiste DJ en techniek! Van club-event tot modeshow en van bedrijfsfeest tot bruiloftsfeest…

Door ons grote aanbod van ervaren DJ’s kunnen wij elk evenement voorzien van de juiste DJ.

Communicatie is één van de belangrijkste aspecten om een evenement goed te laten verlopen. Wij nodigen je of jullie daarom ook graag uit in onze studio om kennis te maken en om alle belangrijke zaken te bespreken.

Datum, tijd en planning
Naast de datum en de tijd van de boeking ook het verloop van de geplande dag of avond.

Muzikale voorkeuren
De muziek maakt de sfeer!

Licht- en Geluidstechniek
Bij ieder evenement hoor de juiste techniek.
Geluid, Licht, DJ-Gear en overige technische middelen moeten afgestemd worden aan de situatie.

Overige mogelijkheden
Extra’s als live-artiesten, VJ-gear, beeldschermen en nog veel meer.

De Pakketten van Dutch DJ world for your wedding

Hieronder ziet u een overzicht van de samenstellingen van onze pakketten. De pakketten bevatten een geluidsset, een DJ-meubel, licht en natuurlijk een ervaren DJ.
Ons doel is om te ‘ontzorgen’, daar bedoelen wij mee dat we aan één telefoontje genoeg zouden moeten hebben! U=Je geeft aan om wat voor een evenement het gaat, wat de muzikale wensen zijn en wat de datum, de locatie en de tijd is.

Kies één van onze pakketten die bij uw feest of evenement past.
Elke evenement is uniek en daarbij hoort bijpassende muzikale invulling en de juiste techniek.

Minimal (€499)

DJ-Gear
Aux-kabel en Microfoons (Draadloos & Bedraad)
DJ tot 5 uren
Vervoer tot 100km vanaf Apeldoorn
EV-geluidsset (2 tot 4 toppen)
Truss DJ Tafel met zwart kleed

Basic (€599)

DJ-Gear
Aux-kabel en Microfoons (Draadloos & Bedraad)
DJ tot 5 uren
Vervoer tot 100km vanaf Apeldoorn
EV-geluidsset (2 tot 4 toppen)
Wit hoogglans meubel met led
2 Movingheads
2 Aircones of Ledbricks

Premium (€699)

DJ-Gear
Aux-kabel en Microfoons (Draadloos & Bedraad)
DJ tot 5 uren
Vervoer tot 100km vanaf Apeldoorn
EV-geluidsset (2 tot 6 toppen en sub)
Wit hoogglans meubel met led
4 Movingheads
2 Aircones
2 Ledbricks

Deluxe (€799)

DJ-Gear
Aux-kabel en Microfoons (Draadloos & Bedraad)
DJ tot 5 uren
Vervoer tot 100km vanaf Apeldoorn
EV-geluidsset (4 tot 6 toppen en sub)
Wit hoogglans meubel met led
4 Movingheads
4 Aircones
2 Ledbricks
Uitnodiging in de studio om een openingsdans te maken

Lees verder »

SKYFLY we are entertainment

Jullie willen een perfect trouwfeest? Met de juiste muziek, sfeer, DJ en een volle dansvloer?
SKYFLY entertainment zorgt ervoor, alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen.

Persoonlijke wensen
Vooraf nemen wij in een persoonlijk gesprek jullie (muzikale) wensen door. Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek matchen wij de juiste SKYFLY DJ voor op jullie feest.
Elke SKYFLY DJ heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten en voelt de wensen van de gasten feilloos aan. Vanzelfsprekend beheerst de DJ alle muziekstijlen voor jong en oud.

Niet voor niets zeggen we:
“Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!”

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak kennis met SKYFLY tijdens een van onze kennismakingsavonden.
Tijdens deze avonden nemen we alle tijd om in een persoonlijk gesprek jullie wensen door te nemen.

Bezoek onze showroom in Dordrecht
Pieter Zeemanweg 47 in Dordrecht

Lees verder »

P-sound drive-in shows

De meest bijzondere dag van jullie leven moet in één keer helemaal perfect zijn en afgesloten worden met een knalfeest. Al meer dan 12 jaar verzorgen wij onvergetelijke huwelijksfeesten waarbij wij een volle dansvloer garanderen. Echter heeft elk bruidspaar andere wensen. Daarom bestaat onze voorbereiding uit een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers, welke jullie alles kunnen vertellen over Psound en de vele mogelijkheden. Aan de hand van jullie wensen matchen wij de beste DJ uit ons DJ team. Daarnaast stemmen we met onze uitgebreide wensenlijst het feest volledig af op jullie wensen en garanderen dat jullie de avond beleven die jullie voor ogen hebben. Tevens bieden we de mogelijkheid jullie gasten middels verzoekkaartjes plaatjes aan te laten vragen.

De bruiloft wordt ongetwijfeld een romantische en onvergetelijke dag. Een dag vol emoties en een dag die eindigt met een spetterend knalfeest! Het perfecte trouwfeest met muziek die naadloos aansluit op jullie wensen. Een bruiloft DJ huren bij Psound is goed geregeld en bovendien heeft u dan nergens meer omkijken naar. Met onze drive-in show zijn jullie verzekerd van een ervaren bruiloft DJ die luistert naar jullie voorkeuren, die interactief is met de gasten en een DJ die iedereen op de dansvloer krijgt. Voor een feest dat tot in de puntjes geregeld is en geheel is toegespitst op jullie wensen, moeten jullie bij Psound zijn.

Waarom Psound?

100% dansgarantie
Persoonlijk contact
Altijd een back-up DJ
Gratis verzoekkaartjes
Uitgebreide wensenlijst
Heel veel mogelijkheden

Lees verder »

Your Wedding Show

Your Wedding Show is speciaal voor u samengesteld om uw mooiste dag van uw leven op een fantastische manier af te sluiten.

Een stijlvolle aankleding, de juiste muziek, een professionele geluidsinstallatie eventueel aangevuld met een sfeervolle lichtshow zijn items die Your Wedding Show zal inzetten voor deze mooiste dag van uw leven.
Dankzij de ervaren DJ’s van Power Force Show Events, met meer dan 25 jaar ervaring, bent u verzekerd van een geweldig bruiloftsfeest.

Het is uw dag, vandaar dan ook hanteert Your Wedding Show een persoonlijke aanpak voor iedere bruiloft.
Bij iedere bruiloft welke wij mogen verzorgen gaat er namelijk een intakegesprek vooraf. Dit om goed inzichtelijk te maken wat jullie wensen zijn en hoe jullie het feest graag zouden zien.
Zo heeft u gelijk de mogelijkheid om kennis te maken met onze DJ’s welke op uw feest zullen draaien.

En is één gesprek niet genoeg?… dan spreken we gewoon nogmaals af. Immers staat het bruidspaar centraal bij Your Wedding Show!

Lees verder »

The Wedding DJ

Wij draaien de muziek die jij of jullie gasten willen horen. Wij zijn geen ‘club’ of ‘café’ dj’s die vaak hun eigen muziek draaien. Vooraf maken we, indien gewenst, uitgebreide afspraken over de muziek die gedraaid mag worden. Door het maken van goede afspraken kom je nooit voor verrassingen te staan.

Eén van onze vragen is bijvoorbeeld om na te denken over de muziek die jullie als bruidspaar absoluut niet willen horen. Dit kunnen volledige genres zijn maar ook bepaalde nummers. Alweer heel wat jaren geleden is het voorgekomen dat een van onze dj’s een feestnummer van Guus Meeuwis ten gehore bracht. Echter viel dit nummer niet bij iedereen in de smaak omdat dat nummer recentelijk gedraaid was op de ceremonie van een dierbare. Door dit soort momenten kan een feest tijdelijk een domper krijgen. Uiteraard willen we dit voorkomen.

Lees verder »

Guido Nobel Pianist & DJ

Stel: je organiseert een receptie of een informeel diner voor je vrienden, familie, of andere relaties. Zakelijk, verjaardag, jubileum, of voor jullie huwelijk.
Op de achtergrond klinkt relaxte, herkenbare livemuziek. Iedereen kan elkaar uitstekend verstaan en toch voegt het pianospel overduidelijk een extra dimensie toe aan de sfeer.

Jij en je gasten krijgen een ‘muzikale menukaart’ en degenen die het leuk vinden, vragen hiermee verzoeknummers aan bij de pianist.

Lees verder »