La Vida entertainment

La Vida entertainment

dj op je bruiloft weddingfair utrecht

Oh - Hey you!

Al jarenlang staat La Vida Entertainment bekend als dé all-in leverancier voor perfect entertainment, waarbij onze DJ’s en entertainers garant staan voor volle dansvloeren en onvergetelijke momenten! Met een ongeëvenaarde passie en plezier zetten we ons in om elk feest tot een groot succes te maken. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of schoolfeest, wij zijn er om de sfeer te verhogen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Bij La Vida Entertainment geloven we in de kracht van muziek en entertainment om mensen samen te brengen en emoties te delen.

Bij ons moet je zijn voor

La Vida entertainment

Ede 6715 AG

Vanuit Ede maken we graag jouw feest in heel Nederland!

We horen graag van je!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.