Bedrijfscategorie: Magazines Trouwen

Bruid & Bruidegom Magazine

Organiseer je droombruiloft samen met Bruid & Bruidegom Magazine!

Yes, jullie gaan trouwen! Nu mogen jullie je droombruiloft vormgeven, een zorgvuldige taak. Bruid & Bruidegom Magazine helpt jullie daarbij. Dit magazine houdt jullie op de hoogte van het laatste nieuws in bruidsland. Van een trendy bruidsmodecollectie tot handige tips over bruidsfotografie, geschikte trouwlocaties en swingend entertainment. Jullie bruiloft wordt perfect!

Tegenwoordig is alles mogelijk wat bruiloften betreft. Van een klassieke bruiloft op een kasteel tot een trendy wedding buiten op het strand. Welk thema jullie ook kiezen, Bruid & Bruidegom Magazine laat zien hoe jullie een ware droombruiloft kunnen realiseren.

Droombruidslook
Omdat Bruid & Bruidegom Magazine altijd aanwezig is op alle internationale toonaangevende fashionshows zijn zij als eerste op de hoogte van de laatste bruidsmodetrends. In het magazine vind je als bride-to-be dus de allernieuwste jurken in verschillende designs gemaakt van de mooiste materialen. En ook de bruidegom kan zich volop laten inspireren, zelfs met een eigen special!

Inspirerende magazines die je niet mag missen
Daarnaast geeft het magazine Bruid je extra specials. In het Trouwalbum zijn de beste bruidsfotografen en hun fantastisch werk gebundeld, de Trouwlocatie-special helpt je de perfecte plaats te vinden om jullie feestje te vieren; van landgoed tot strandtent. In Trouwring Magazine wordt de zoektocht naar de perfecte set ringen een stuk makkelijker gemaakt. Lookbook zoomt jaarlijks in op de nieuwste bruidscollecties en trends van het komende jaar.

En speciaal voor de Bruidegom verschijnt een keer per jaar een compleet magazine Bruidegom met alle informatie die híj nodig heeft om zijn look compleet te maken.

Lees verder »

Wedding Magazine dé WEDDING PLANNER voor alle bruiden

Hier is die dan: het WeddingMagazine, maar wat kun je er nu eigenlijk mee?
In meer dan 200 pagina’s kun je alles vinden over wat jij nodig hebt tijdens de voorbereiding van de bruiloft. Van inspirerende teksten, verschillende specialisten en een countdown tot aan een moodboard. Alles is te vinden in dit perfecte item!

Het is best lastig om in te schatten wat en wie je nodig hebt voor je bruiloft. In het magazine vind je allerlei specialisten in verschillende categorieën. Van juweliers, bruidsmode, trouwpakken, trouwvervoer en bruidstaarten. Een kleine selectie van specialisten die jullie kunnen helpen. Op de website van WeddingFair vind je nog veel meer specialisten, tips en inspiratie.

Het WeddingMagazine is opgedeeld in 9 hoofdstukken. Allerlei algemene onderwerpen die bij het plannen van een bruiloft komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan shoppen, planning, budget en de dag zelf. Elk onderwerp heeft een bepaald kenmerkend icoon. Ook kun je tips van trouwspecialisten vinden die je herkent aan een ‘’BC’’ bolletje.

Wanneer je nu precies moet beginnen met het plannen van een bruiloft is voor veel aanstaande bruiden een grote vraag. Daarom werken wij met bepaalde periodes. De verschillende periodes kun je herkennen aan het bolletje onderaan de pagina. Hierin staat in welke periode je het onderwerp oppakt. Op de website vind je nog veel meer onderwerpen en informatie over de verschillende periodes.

Lees verder »

WeddingFair Trouwbeurzen in heel Nl

WeddingFair Trouwbeurzen organiseert met veel plezier en passie Trouwbeurzen in heel Nederland

Mission Statement

Een live evenement bestaat geen 136 edities zonder innovatie.
Het houdt stand door zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden, altijd met het doel,
te inspireren, informeren en enthousiasmeren van de bezoekers.

Dat is het verhaal van WeddingFair

Met aanpassingsvermogen en uitbreiding hét platform voor herkenbare bruiloften,
wij wisselen de liefste wensen in voor de maakbare droom.

Zoals we doen vanaf 2004

Je bent van harte welkom op onze beurzen. De entree is altijd gratis.

Lees verder »